Put And Take søer

ørred arter

Hidsige ørred Hos Hp´s Fiskesø

Det kom lige 5-6 meter længere ud end de andre kast. Kunne lige skimte UL blinket i det klare vand, indtil det forsvandt i gabet på en sulten ørred. “Yes man” – første ørred i nettet. Så gik det ellers hurtigt. Inden 15 minutter havde jeg 3 fisk på land.

put and take fiskeri

10 tips til put and take fiskeri - Fang flere fisk

Put and take fiskeri er blevet rigtigt populært i Danmark, og har været det en del år. Her kan du læse 10 gode råd til at forbedre dit put and take fiskeri.

HP's fiskesø

På tur til Lundum Lystfiskersø

Lundum har længe stået på listen over søer jeg gerne ville prøve. Endelig kom dagen, hvor det blev muligt. Uret ringede kl. 5 og vi kørte mod vandet, fra Opus hotel i Horsens....

Ul fiskestang

Loch Nees put and take - Stor guldørred

Indspinningen foregik yderest langsomt! 2 meter før kanten mærkede jeg et lille bump. Slog bøjlen over og ventede. Der skete bare intet! Rullede ind igen og mærkede med det samme 2 bump igen...

Hvid stør

Ny Thorup fiskepark- Stærke Stør og Stramme liner!

Søren nåede kun lige at smide den første stang i vandet, før bidmelderen fik et opkald. Søren satte krogen og gav stangen videre til mig. Efter en fight der kunne mærkes, måtte en lille diamantstør overgive sig...

hp´s fiskesø

HP´s fiskesø uden HYPE

Flådet stod da også kun stille i 5 min før første ørred bed på. En flot 1,5kg regnbueørred kom i nettet. Ud med baiten igen. Denne gang skulle der lige drejes et par omgange på hjulet, før flådet strøg under. Havde 3 fisk på land inden for den første time...

Hvad er UL fiskeri

Forår hos Nørhå fiskepark og bækørred på flue

Solen var så småt begyndt at titte frem og isen var næsten væk. Jeg riggede hurtigt min bombarda til, inden jeg fandt fluestangen frem. Det gav lige 2 regnbueørred på bait...

kildeørred

Kraftige Kildeørred og Klart vand hos Hp´s Fiskesø

David og jeg var gået i gang med skinne-grejet. Rasmus monterede et hvid stripper blink på 7g, for efterfølgende at fyre den ud i vandet. Et par få kast langs bredden resulterede i en lille, men flot guldørred...

guldørred fra buderupholm fiskesøer

Tur til Buderupholm fiskesøer

Jeg nåede kun få kast før den første guldørred bed på! En flot han måtte en tur i nettet. Senere kom der en guldørred mere. Sådan 2 regnbuer og to guldørred. 

europæisk rekord på regnbueørred fra vesthimmerlands put and take - Europa rekord på regnbueørred

Vanvittige Vesthimmerlands put and take

Jeg fandt et hjørne med en stime fisk. Der stod allerede 2 fluefiskere der nede, der ikke havde haft heldet med sig endnu. Der gik ikke mange kast før en sulten ørred cruisede helt ind til siv-kanten og INHALEREDE de små gummidyr! WOW en gang flex på den lette klinge!

Størfiskeri

Opvarmings tur til VM

Bremsen hylede der ud af. Jeg kunne slet ikke få hold i fisken og den stod desværre af! Mega øv, for den var stor! Vi skiftede taktik og fiskede med pop up boilies.

Størfiskeri

POP din skalle

Brian greb min UL pind, med påmonteret flåd og krog. Han nappede et stykke brød fra sin halvlune pizzasnegl og gik et stykke væk. Efter et par minutter kom Brian retur med et par sprællevende skaller i hånden.

Loch Nees put and take - Ørredfiskeri - UL fiskeri

En Teamfiskers Bekendelser

“At være teamfisker må være det fedeste i verden. Det betyder evigt grej, uendelige fiskedage og gratis fiskeri overalt, hvor man kommer. Sågar får man en procentvis del af den indtjening fra det grej, som bliver solgt…. ” Lyder disse udsagn bekendt? læs med her og hør sandheden bag livet som teamfisker.

Kildeørred

En Teamfiskers bekendelser vol II. Jagten på fiske bilen!

Der er ikke noget bedre end lyden af en sms bippe ind fra den lokale fiskepusher. Nu er fiskene på vej, står der! Grejet bliver pakket og kører straks mod destinationen.

fri fangst

Dette er en overskriftEn Teamfiskers Bekendelser VOL. III FRI FANGST?

Når jeg har betalt for fri fangst, handler det i bund og grund om at fange så mange fisk som muligt. Det passer mig bedst, hvis jeg kan fange 10 fisk som minimum, ellers er det en “svær” dag!

ørred arter

En Teamfiskers Bekendelser VOL IV. (Når jeg pilker)

Vandet er blik stille og man kan se, at der er fisk. Jeg plumber snøren i vandet og venter til rigget når bunden. Nu er fiskene lige over rigget og jeg begynder at rykke løs!

Ul fiskestang

En Teamfiskers Bekendelser V( En Epoke Slutter! )

At være “rigtig” sponsoreret Teamfisker for en af verdens største grejproducenter, har været noget helt specielt. Det har været en begivenhedsfuld rejse, men nu må den stoppe…

Ørredsalat

Nem og hurtig ørredsalat

Tilføj lige meget cremefraiche og mayonnaise (Man kan også nøjes med halv mayonnaise) Hak en hel bundt frisk dild og en hel bundt purløg (kan evt. nøjes med et halv bundt purløg)

størfiskeri

Tag familien med på Dinosauer-jagt!

Det er relativt simpelt at fiske stør, hvis man blot har grejet i orden, hvilket nok er noget af de vigtigste. Så er det også vigtigt at sætte sig ind i håndtering af fisken. Fisken er meget hårdfør, men skal ikke ligge på jorden eller løftes op i gællerne eller halen.

AKKOI blink

Magiske Munkbro fiskesø

Nåede kun lige at sænke farten i 2 sekunder før en fisk klappede til blinket. Mit daiwa ninja hjul høl, mens linen kørte der ud af. Efter en hårdt spændt fight, kom ørreden i nettet! En fin knap 3 kilos ørred fik et gok.