Søg

En Teamfiskers Bekendelser V( En Epoke Slutter! )

Loch Nees Put and take - Størfiskeri - ørredfiskeri

Her kommer en artikel om det at være teamfisker, på godt og ondt.

Når en Teamfisker siger op

Det at være teamfisker

At være “rigtig” sponsoreret Teamfisker for en af verdens største grejproducenter, har været noget helt specielt. Det har været en begivenhedsfuld rejse, men nu må den stoppe…

Når sjovt ikke er sjovt mere

Jeg har altid sagt til mig selv, at jeg kun vil være frivillig, så længe det er sjovt. Har længe gået og flakket frem og tilbage om beslutningen om, hvad fremtiden skulle bringe. Nu er det slut, selv om jeg føler det er meget sørgmodigt. Nok er bare nok. De årlige 520+ frivillige timer har nået sin ende. Til sidst følte jeg bare et pres i forhold til at jeg skulle tage ud at fiske, samtidig med, at det var vigtigt, at der også kom fisk på land. At fiske under pres er bare aldrig sjovt. Det skal være rart og afslappende.     

teamfisker
En lille flot Aborre fra Århus å i 2015. Her var der ingen forpligtelser eller fiskebils jægere

En utaknemlig branche

Som Teamleder stod jeg ofte i en dialog med enten en uforstående put and take ejer eller en utaknemlig butik. Et ansvar en Teamfisker slet ikke burde have. At skulle reklamere for et grejmærke uden at komme i klemme mellem konkurrerende butikker er ikke nemt. Ofte ringede butikkerne på den private mobil og skældte ud over, at en butik havde fået mere reklame end den anden. Det sammen gjorde sø-ejere. Jeg var en del af Magic Trout fordi det var noget jeg ville og havde lyst til. De folk, som ikke kunne acceptere det fandt nye og andre teams. Jeg gik efter loyalitet frem for “fame”. Alle kan smide billeder op af nogle fisk med en taske i baggrunden. I mine øjne kræver det høj disciplin at være Team-fisker. Jeg synes, at det er ærgerligt at nogle butikker/søer vælger at sætte sin lid til et team og give dem ansvaret over markedsføringen. Man er vel selvstændig sø/butiksejer fordi man også selv kan finde ud af at reklamere. Selvfølgelig vil vi teams hjælpe, men det er ikke okay at pege fingre når foretningen går dårligt.     

Nye muligheder og en udvidelse af horisonten!

release rig
Min ny indkøbte Gunki Street rod har da været med på lidt ture, men nu kan den rigtig blive luftet - og jeg glæder mig.

Afslutningen på denne epoke er selvfølgelig på ingen måde kun trist for mig. Trods det, at Zebco/Magic trout har noget der ligner verdens største grejsortiment, så er der da mange andre ting, jeg også gerne har villet prøve. Så nu begynder det sjove. Nu er der frit valg på alle hylder, uden at det skal gemmes væk for offentligheden. Kan godt sige nu, at der da allerede er en del stænger på markedet, som jeg ønsker af få fingrene i. Bland andet Penzon og Mitchell Spoon stang eller et Daiwa Ninja hjul, som altid har stået på ønskelisten. 

størguide
Gode minder fra en dag med teamet

Fedeste oplevelse

At have været Teamfisker og endda teamleder har givet mig en del erfaring og rigtig fede oplevelser. Jeg har mødt mange dejlige mennesker og må allerede indrømme jeg kommer til at savne alle mine små loyale Viasat nisser. Det at være bundet op på et team har da også kostet bekendtskaber og venskaber, og det er rigtig ærgerligt. Magic Trout holdet vil blive savnet, men jeg er også klar på nye eventyr!  

Husk at følge Fishmania på facebook ! Tjek facebook siden ud her.

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold