Søg

Nem lækker ørredsalat

Ørredsalat

Koldrøget ørredsalat, som er simpel og nem!

ørredsalat Fishmania

Opskrift

Opskrift koldrøget ørredsalat

Tid: ca. 30min

Kom den koldrøget ørred på et spækbræt og fjern de sidste ben i midten af filen. Mærk med en finger hvor de stikker op. Fjern dem med en pincet. (Kan også være de er blevet fjernet)

ørredsalat

Frigør kødet fra skindet, men en god kniv. Hak fisken i små stykker.

Find en skål og kom de hakkede stykker i.

Ørredsalat

Tilføj lige meget cremefraiche og mayonnaise (Man kan også nøjes med halv mayonnaise)

Hak en hel bundt frisk dild og en hel bundt purløg (kan evt. nøjes med et halv bundt purløg)

Tilføj 1-2 tsk. Citronsaft

Lidt salt og peber og rør godt rundt.

Lad den trække i minium 10min i køleskabet. 

ørredsalat

Hak et rødløg til at drysse oven på efter behov. Kan også undlades.

Nyd den lækre ørredsalat på et stykke rugbrød eller ristet franskbrød. Det smager himmelsk! 

Ekstra pift hvis man ønsker det:

Steg bacon til det er godt sprødt og lad det dryppe af. Hak Baconen til smulder og drys det hen over ørredsalaten.

Ørredsalat

Ingredienser

Ingredienser:

 1 stk koldrøget ørredfile

Cremefraiche 18%

Mayonnaise

1 bundt dild

1 – ½ bundt purløg 

1 rødløg

Citron saft

Salt

Peber

(Bacon)

Smokepins - Koldrygning af ørred
Med smokepins kan du koldryge dine fisk, ost osv simpelt og nemt!

Tip:

Man kan også spise den koldrøgetørred med rævesovs til, hvis man har noget til overs.

Eller anvende flødeskum og husblas til at lave en ørredmousse.

KNÆK OG BRÆK og bon appetit

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold