Søg

Fiskemetoder

Søg

Læs om de forskellige fiskemetoder her. Her i denne kategori kan du finde artikler, der beskriver de forskellige fiskemetoder til lystfiskeri. Du finder opsætningsguides og tips og tricks til dit fiskeri.

Fiskeri i put and take

Der findes et hav at fiskemetoder til at fange fisk i de danske ørredsøer. Her på siden finder du opsætningsguide til både fiskeri med flydende eller synkende bombarda, eller måske du vil prøve kræfter med noget helt nyt, som fiskeri med cheburashka lavet af tungsten til fiskeri med gummidyr. Du kan også finde visuelle tegninger som viser simpelt bundfiskeri eller hvilket fiskegrej der er godt til UL fiskeri. Fælles for de fleste put and take søer, er at fiskeri med powerbait kan være yderst effektivt, men det kan anvendes på mange måder og metoder. Fiskeri med powerbait er ikke bare fiskeri med powerbait, men der er flere ting du skal tage stilling til. Vil du fiske på bunden eller måske aktiv med spinbait eller lign. Hver opsætning kræver etnisk snilde og en god form powerbait. Se hvordan du kan lave de bedste forme af powerbait til fiskeri i put and take. Måske du vil lære at fiske med flue eller prøve kræfter med put and take søen special arter, så giver siden dig her en masse inspiration til at komme igang.

Predator fiskeri

De danske land er fyldt med søer, moser og åer, som alle rummer alle mulige fiskearter. I de fleste vandhuller vil du blandt andet kunne fange gedde, aborre og måske sandart hvis du er heldig. Se hvordan du kan fiske deadbait på bunden eller på prop efter gedder eller aborre. Læs om de forskellige fiskemetoder til fiskeri efter Predator fisk og læs om hvilket fiskegrej, man bør anvende.

Kysten

Langs de danske kyster findes der masser af spændende fiskearter at fiske efter. Siden her indeholder både guide til fiskeri efter havørred, men også masser af kort med gode fiskepladser, som Limfjorden, Djursland eller Mariagerfjord. Er du mere til sæson fiskeri efter hornfisk og makreller kan du også finde artikler, som beskriver netop fiskeri efter disse fiskearter plus online kort over de bedste hotspots og fiskepladser i Danmark.

Isfiskeri

Det er ikke altid det er muligt at kunne isfiske i Danmark og det kræver at isen er tyk nok, men der findes faktisk en metode, som tillader dette på en langt mere sikker måde end traditionel isfiskeri. Læs her hvordan du kan fiske med elektrikerrør under isen. Dette gælder ikke kun i put and take søerne, men kan anvendes sover alt.

Fiskeri fra båd

Skal du ud på det Gule rev eller bare fiske efter torsk fra båd, så kan du her få gode tips til hvordan du fanger flere fisk på turen. Du kan læse om anvendelsen om fiskegrejet og metoden man anvender dette.