Søg

Her kan du fiske efter Sunshine Bass i Danmark – Se kortet

sunshine bass put and take

Sunshine Bass - Se det store online kort over fiskesøer

Fiskeri efter Sunshine Bass i Danmark - Solskins bars

Flere og flere put and take søer og fiskesøer har valgt at udsætte de stærke Sunshine Bass (Solskins Bars) . Fisken er en aktiv fisk hen over sommeren og går mere eller mindre i hi hen over vinteren. Dette gør Sunshine Base til den perfekte fisk til put and take, sammen med regnbueørredden, som primært er bedst og nemmeste at fange i de kolde måneder. 

Stort online kort over de fiskesøer, som har udsat Sunshine Bass

Hurtig guide til fiskeri efter Sunshine Bass i Danmark

En Sunshine Bass minder mest om den danske Aborre, som vi har her hjemme. Sunshine Bass er dog en hybrid og kommer fra USA. Denne fisk er en grådig og hidsig fisk. Fisken kæmper godt og kan fanges på et hav af forskellige metoder. Du kan fange SUnshine Base på samme metoder, som du fisker efter aborre her hjemme. Fisken har en forkærlighed for gummidyr, shads og jigs. Skal du mere målrettet til værks, så kan du med stor fordel fiske med ørred strimler på flåd lige hen over bunden. Sunshine Base elsker nemlig ørred stykker! OBS på om den lokale fiskesø tillader brugen af ørred. Må man ikke fiske med ørred strimler, kan disse flotte fisk også fanges på regnorm. 

Fluer logo tilpasset
Gå til butik
korsholm
Gå til butik
lystfisk.dk
Gå til butik
fiskegrej.dk tilbud
Gå til butik
Sunshine bass

Fang en Sunshine bass

Indholdsfortegnelse Aborre på steroider? Amerikansk hybrid kommer til Danmark Sunshine bas blev først produceret i Florida af statslige dambrug. Sunshine Bass er en hybrid af

Læs mere »
Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold