Søg

Put and take søer fiskesøer

Søg

Put and take fiskesøer i Danmark

Det danske land er fyldt med ørredsøer. Her valgfarter mange 1000 gæster til hvert år for at se om de kan fange en ørred til middagsbordet. Disse put and take søer bliver fyldt med fiske som regnbueørred, guldørred, bækørred, tigerørred og mange flere arter. Det kræver ikke statens fisketegn at fiske i en af de danske ørred søer, men blot at indløse et fiskekort i butikken eller automaten. Timepriserne for at fiske i put and take sø, kan være meget forskellige og varieret. Nogle steder er der fri fangst og andre er der fangstbegrænsning.

Her på siden finder du en af de mest opdateret kort over nogle af de bedste put and take søer i Danmark. Du kan klikke på kortet over de danske ørredsøer og finde din lokale fiskesø. Find blandt andet søer som Gunderup fiskesø, Arild fiskesø, Filskov fiskesø, Hebo fiskesø, Munkbro fiskesø og mange flere. Klik ind og læs hvor du kan finde den nærmeste put and take sø.

Hvor kan man fiske efter karper eller stør?

Leder du efter et sted at fiske efter karper eller stør, så kan du her finde en online kort over alle landets put and take søer, hvor man kan fange karper og stør.