Søg

Størfiskeri – Stramme liner hos Ny Thorup Fiskepark!

Ny Thorup Fiskepark Størfiskeri - Put and take

Ny Thorup Fiskepark - Put and take og Størfiskeri

Information om Ny Thorup Fiskepark

Ny Thorup Fiskepark ligger et stykke udenfor Brønderslev. Hele Ny Thorup fiskepark strækker sig på et 8 ha stort område. Fiskeparken har hele 4 søer hvor 3 af dem høre til put and take delen. Den sidste er en Catch and Release sø, hvor der kan fanges stør, karper og maller.

Til sammen har fiskesøerne 30.000m2 vandspejl og 1,5km søbred. Hele Ny Thorup Fiskepark er omgivet af kuperet terræn, træer, buske og flot natur.

I put and take søerne udsættes der jævnligt rengbueørreder, guldørreder, kildeørred og brødding.

Størsøen indehholder mange slags karper, belugastør, hvidstør, sibiriskstør, russiskstør.

 • Beluga stør op til 42kg
 • Hvid stør op til 32kg
 • Sibirisk Stør op til 16kg
 • Diamant stør op til 13kg
 • Spade stør op til 2 kilo
 • Karper op til 18kg
 • Maller op til 16kg

Priser for ørredfiskeri hos Ny Thorup Fiskepark

Ørredsøen er åbent fra solopgang til solnedgang.

 • 2 timer 100kr
 • 3 timer 120kr
 • 5 timer 160kr
 • 8 timer 200kr
 • 12 timer 300kr

Børn under 15år halvpris.

Man kan betale med mobilpay.

Man kan købe familiekort ( 3 timer) 300kr 2 voksne og 2 børn under 15år.

( 5 timer) 400kr 2 voksne og 2 børn under 15år.

Gæster der ikke fisker 20kr

Priser for størfiskeri Ny Thorup fiskepark

 • 3 timer 75kr ( 2 fiskestænger 150kr – 3 fiskestænger 200kr)
 • 5 timer 100kr ( 2 fiskestænger 150kr – 3 fiskestænger 200kr)
 • 8 timer 150kr ( 2 fiskestænger 200kr – 3 fiskestænger 250kr)
 • 12 timer 175kr ( 2 fiskestænger 225kr – 3 fiskestænger 275kr)
 • 24 timer 200kr ( 2 fiskestænger 250kr – 3 fiskestænger 300kr)
 • Hverdags rabat fra mandag til onsdag 3 timer 75kr ( 2 fiskestænger 150kr – 3 fiskestænger 200kr)

På størtur med Søren, som instruktør - Størfiskeri

En stør er en ren bruskfisk. Den har klaret sig igennem milioner af år og den er næsten altædende. Prøv kræfter med en gang størfiskeri. Støren er et ren muskelbundt!

stør

Uret skreg af mig klokken 04:30! Havde fået at vide, at hvis vi var de første på pladsen, var det næsten lighedstegn med fangst. Dertil vil jeg lige tilføje, at jeg bor mere end 100 km væk fra nærmeste størsø, så det er ikke bare en smuttur, når man vil på størjagt. Der er enten Ny Thorup Fiskepark eller Loch Nees put and take, at vælge i mellem. 

Størfiskeri -Stør Bonanza hos Ny Thorup Fiskepark

Stør
Stør
stør
diamantstør

Vi ankom ved søen ved 6-tiden. Der var tæt af dis og det tyder på, at det ville blive en varm dag. Der var ikke et øje. Vi fik rigget til, eller dvs Søren nåede kun lige at smide den første stang i vandet, før bidmelderen fik et opkald. Søren satte krogen og gav fiskestangen videre til mig. Efter en fight der kunne mærkes, måtte en lille diamantstør overgive sig. Så var man bidt af størfiskeri!  

Første Stør!

Syv kilo lige ud sagde vægten. Jeg var overlykkelig. Det eneste jeg ville var bare at fange en stør. Det tog så kun 10 min ved søen. Vi fik smidt agnen ud igen. Jeg nåede da også kun lige at hælde kaffen op før bidmelderen skreg igen. Jeg fattede stangen og gav modhug! “Ja man”, endnu en! Og den her var stor. Fisken var brølstærk og desværre nåede jeg slet ikke at se den, før den var væk igen. Øv os! Ud med agnen igen. Vi begyndte at rigge stang nummer to til, men blev kort tid efter afbrudt af den stationære walkie talkie igen! Så fat i stangen igen og kan da lige love for, at jeg fik kamp. Endnu en flot stør måtte i nettet. En kamp dygtig Beluga på 15 kg ren! Slap af en fisk. 

Arts race! - Størfiskeri debut

stør
stør for begynder

Nu var jeg på 2 stør og endda 2 arter! Det skal lige siges, at vi stadig ikke har fået stang nummer 2 i vandet. Vi fik rigget til, da Kennet og Bo også kom for at fiske med os idag. Jeg fik selv rigget mine egne 2 fiskestænger til. Der røg lidt kaffe ned og vi hyggede. Der gik igen ikke længe før melderen skreg, og jeg greb mine nye 3lbs warchild fiskestang. Endnu en diamantstør kom til syne på 9 kg. Kennet og Bo havde også lige taget en hver. Der gik igen lidt tid, og Kennet og Bo tog igen en hver. Vi skiftede lidt mellem hug.

Sniger fisk

Efter en times stilhed kiggede jeg over på min stang. Jeg havde ikke fået line diver på og undrede mig over den semislappe line, som bare stod bomstille! Søren kom over og bad mig om at stramme op efterfulgt af et modhug. “Ja tak”, jeg skal da også lige love for at det gik stærk bagefter. En flot Sibirsk Stør på 14,8 kg kom i nettet. 3 arter og 4 stør efter bare 4 timer. Det kan man godt kalde en god dag, med godt størfiskeri! 

sibirisk stør
Sibirisk Stør

Stør der kan mærkes - Størfiskeri Ny Thorup

Stør
stør begynderguide

Dagens størfiskeri sluttede for mig på hele 5 stør. Lige 5 minutter før luk, gik alarmen. Fisken sprang fri af vandet og folk stivnede ved synet af den 30 kilo tunge hvid stør, der sprang fri af vandet. Jeg kørte hårdt mod hårdt, men alligevel skulle der 32 minutters tovtrækkeri til, før denne nervepirende fight var ovre. Med ømme arme kunne jeg lige løfte trofæet op til et sidste billede. Fisken målte 202cm! og vejede ja, 30 kilo lige ud.  

størfiskeri

Læs mere om størfiskeri HER

Så simpelt kan det gøres

Husk at følge Fishmania på facebook!

Husk og tjek denne fede film ud! Action og gak og gøjl! 

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold