Søg

Buderupholm fiskesøer og put and take

guldørred fra buderupholm fiskesøer

Buderupholm fiskesøer - Put and take nær Støvring

Buderupholm fiskesøer er en ny etableret put and take sø, som befinder sig mellem Aalborg og Hobro. Her er der gravet 2 fiskesøer af 5000m2 vandspejl hver. Der udsættes fisk i søen flere gange ugentligt.

De mange ørred kommer fra Buderupholms eget dambrug, som er et top morderne dambrug.

Fiskesøerne blev etableret i 2017 og der udsættes ørred fra 1 kilo og op efter.

Buderupholm fiskesø skriver på hjemmesiden, at de sætter fisk ud 3 gange i ugen.

De udsætter ørred, som regnbueørred, tigerørred, bækørred, kildeørred, brødding, guldørred og snarligt leopardørred.

 

 

Åbningstider Burderupholm fiskesøer

Fiskesøen holder døgnåbent fra maj til december.

Fra januar til april er der åbent for fisker fra solopgang til solnedgang.

Priser hos Buderupholm Fiskesøer

2 timer3 fisk100 kr.
3 timer5 fisk125 kr.
4 timer5 fisk150 kr.
6 timer10 fisk175 kr.
8 timer10 fisk200 kr.
10 timer15 fisk225 kr.
12 timer15 fisk250 kr.
1 ekstra time 60 kr.
Børn under 12 år halv pris
Artiklen om Buderupholm fiskesøer fortsætter her under
Vesthimmerlands put and take

Vesthimmerlands put and take

Vesthimmerlands Put and take Vesthimmerlands Put and Take er genåbnede i april 2017. Før var den kendt som, Søttrup Fiskesø. Vesthimmerlands put and take  består

Læs mere »

Første tur til Buderupholm fiskesøer

Efter en kort skoledag i Aalborg, blev det muligt at prøve nyt vand. Turen gik til Burderupholm fiskesøer, sammen med skolekammeraten Simon. Vi ankom til søen kl 13 og fik rigget til. Der skete ikke meget den først halvetime. Jeg monterede en gemmenløber og begyndte at gå lidt rundt om søen. Jeg var næsten nået hele vej rundt, da jeg spottede en stime ørred i det ene hjørne. Ved siden af mig stod en ældre herre, som havde stået der en times tid. Han sagde at de ikke rigtig ville bide. Lige pludselig råbte Simon at han havde bid! Jeg kiggede over søen og så at bombarda-klingen flexede! Jeg tænkte at jeg lige kunne nå et enkelt kast iden jeg skulle over og hjælpe med at lande fisken. 

put and take fiskeri
Simon med en flot 3kilos regnbueørred

Jeg kastede min gennemløber tværs over ørred-stimen og begyndte en langsom indspinning. Den ældre herre jernede sin egen genneløber fordi de drilske fisk. Jeg nåede kun halvvejs gennem stimen, før en ørred huggede resolut på gennemløberen! Stangen bukkede helt i bund og jeg satte krogen! Fisken kæmpede vildt og sprang fri af vandet flere gange. Jeg fik den kæmpet ind til kanten og klikkede nettet af ryggen. Sådan først fisk. jeg gik over for at hjælpe Simon med at lande fisken. 

buderupholm fiskesøer
Fin stærk fighter!

Så gik det hurtigt

Jeg gik over i hjørnet igen, hvor den ældre herre stod. Han havde kun 10min igen, så prøvede så pædagogisk, som jeg nu kunne at give ham et par gludkorn, men det var ikke aktuelt. Cool tænkte jeg og kastede ud igen. Igen i første kast huggede en sur regnbueørred og endnu en fisk måtte lade livet. 

buderupholm fiskesøer
To flotte regnbueørred fra Buderupholm put and take

En stime guldørred kom tøffende forbi. Men ville ikke rigtig noget. Den ældre herre sagde at han havde fisket til dem det meste af dagen, men de ville intet. Jeg skiftede til en anden farve gennemløber. Nu kom Simon over og fiskede ved siden af mig. Jeg nåede kun få kast før den første guldørred bed på! En flot han måtte en tur i nettet. Senere kom der en guldørred mere. Sådan 2 regnbuer og to guldørred. 

Guldørred på krogen

Tiden gik og fiskene gik til ro. Jeg gik over i den anden sø. Jeg kastede langs bredden og få meter før stangkanten, gav det et kæmpe ryk! En mega stor ørred havde taget agnen. Den kæmpede bravt, så desværre fik den vristet sig fri af trekrogen! Med bløde ben, måtte jeg lige sætte mig ned og sunde mig lidt. Ejeren af Buderupholm Thomas  kom over. Jeg fortalte om den mistede fisk. Thomas sagde det nok var en af de 9kilos der var sat ud. Thomas havde nemlig sat en del fra 7-9kilos ørred ud. Det gjorde mere ondt at vide, man lige havde smidt sig en ny PR, men jeg måtte se om jeg lige kunne nå en fisk mere. Kastede ud igen og det sluttede af med endnu en fin 3kilos fisk. Så 5 fisk på en ellers blandet dag.

guldørred fra buderupholm fiskesøer
Flot Guldørred fra Buderupholm Put and take
Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold