Søg

Predator

Søg

Predator fiskeri hvad er det?

Predator er engelsk og oversat til dansk betyder det rovdyr.
I denne sammenhæng er predatorfiskeri altså fiskeri efter rovfisk! Fisk som primært spiser andre fisk.

Hvilke predator fisk har vi i Danmark?

Aborren er nok en af den mest talrige predatorfisk vi har her i Danmark og en undervurderet sportsfisk. Aborren vokserlangsomt, men trods den lille størrelse giver den en super fight. Sådan fanger du aborre!

Aborren har en storebror, som mest ligner en forvokset aborre, men Sandarten er skyggens mester og nok en af de sværeste Predatorfisk man kan give sig i kast med her hjemme! Gå til kort over søer hvor man kan fange sandart.

Den næste fisk som høre under predatorfiskeriet er en af Danmarks største rovfisk, som både jager, men også spiser døde dyr.
Gedden er kendt som fisken med 1000 tænder og ikke unden grund. Gedden er en top tunet dræbermaskine, som rummer flere tænder end man lige kunne forstille sig. Gedden er den ultimative jæger, der ikke bare kan lugte sig frem, men også mærke de mindste krampetrækninger fra en såret eller syg fisk ved hjælp af nervesensore der sidder langs siden på den. Læs alt om gedden her.

Læs om nyheder inden for predator fiskeriet. Nye lækre UL fiskestænger, cheburashkas eller om flydende softbaits, til fiskeri efter put and take ørred, gedde, sandart eller aborre.