Søg

Mard Reap – Miljøvenlig fiskegrej til gedde, sandart og aborre

Mard Reap

Mard Reaps super stærke softbaits helt uden PVC!

Mard Reap softbaits tager ansvar for miljøet og holder produktion inden for EU!

Fokus på miljøet har aldrig været større, men er vi klar til at tage ansvar og gøre op med brugen af giftige materialer og uendelige lange og miljøskadelige transport af vores fiskegrej? Måske ikke, men hvad nu hvis jeg fortæller jer at man kan finde et super godt alternativ her i Europa! 

Mard Reap er det perfekte stykke softbait, da det næsten er ligeså holdbart som hardbait, men beholder alle fordelene ved softbait! Helt uden GIFTIG PVC! 

Mard Reap softbait
Tyrk på billedet og gå til Mard Reap Shop

Mard Reap er ikke lavet af PVC og er heller ikke fyldt med giftige blødgørings materiale, som langt de fleste softbaits indeholder! Så skån dine fingre, dine børn og ikke mindst miljøet og fisk efter predator fisk med produkter fra Mard Reap. 

Derfor spare du penge når du køber Mard Reap softbaits

Mard Reap holder 20 gange længere end de traditionelle softbaits og shads!

Det kan ikke udelukkes at på et eller andet tidspunkt, må vi tænke mere bæredygtigt. Den bæredygtige tænkning må gerne komme jo hurtigere jo bedre, men det sker kun ved at vi som lystfisker tager ansvar! Men er vi villige til det? Måske og dem af os, som fokusere mere på kvalitet og holdbarhed kan spare rigtig mange penge ved at læse med her. 

 “PVC blev tidligere anset for at at være ‘den giftige plast‘ på grund af indholdet af uønskede stoffer som farlige ftalater, bly og cadmium.” Lånt fra – www.plast.dk. 

Se holdbarheden på måske verdens stærkeste gummidyr!

Mard Reap lever på til bæredygtighed på flere niveauer, da både materiale og holdbarheden er i fokus. Faktisk har skaberen, designeren og ejeren af Mard Reap et grundlæggende problem, som kommer os lystfiskere til gode. Problemet er nemlig at disse softbaits holder ikke bare lidt, men holder til rigtig meget og vil derfor spare dig i tid, transport og penge på at købe mere billigt grej fra kina, som hverken er bæredygtig eller lavet af miljøvenlige materialer. 

Ejeren Stefan fra Mard Reap udtaler “ At hvis holdbarheden på produktet er for god, har jeg gjort noget godt for miljøet og af den grund alene, kan jeg fint acceptere at jeg ikke tjener penge på at sprøjte billigt giftige partisol indeholdige plastik softbaits ud, som mine større konkurrenter.

Produkter fra Mard Reap

Flagskibet fra Mard Reap er deres Hybrid Swimbait, som kan fiskes helt ned fra 2,5kmt fra kajak eller båd. Alt efter fart kan man justere dybden med linen, så den kan både gå 3 -5 og 8m ned fra overfladen. 

Mard Reap
GÅ TIL WEBSHOP HER
Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold