Søg

Telt til fisketur

billig telt til fisketur billig bivvy

Køb et billig telt til din fisketur

Gør din fisketur mere bekvemmelig med et telt. Skal du fiske om natten eller bare have en hygge weekend med venner eller familien, så opgrader din fisketur med et telt. Der er mange fordele ved at have et telt med på fisketur. 

Fordele med telt til fisketur

Med et telt på fiskturen kan du sidde i læ selv om det regner eller blæser. Det kan gøre din fisketur noget mere bekvemmelig. Ikke nok med at et godt telt kan holde dig tør kan du også holde dit grej og hvad du nu har med tør også. Man kan med fordel købe et 4 personers telt eller et 6 personers telt alt efter hvor mange personer man er eller hvor meget grej man skal have med. Er man til stør eller karpefiskeri kan man endda bruge sit telt som bivvy og købe en billig felt seng her til. 

Telt eller bivvy

Et telt er lavet til overnatning hvor en bivvy er lavet til fiskeri. Man kan dog anvende disse til begge, hvis man ikke vil investere i en ny bivvy eller et stort telt.  Er man ny karpefisker kan man gøre det ret billigt. Man kan købe en god feltseng eller madras og en 3 -4 personers telt. Så kan man for prøve at overnatte i det fri før man investere større summer i en bivvy eller bedchair. Køber man et billigt 4 personers telt og et semi godt liggeunderlag kan man komme i gang for godt 1000- 1500kr før man investere flere summer i en god bivvy. Læs mere om at sove i det fri her.

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold