Søg

Præsten gennemløber – Hvilken gennemløber skal jeg vælge?

præsten gennemløber tilbud bedst guide

Præsten gennemløber - Den ultimative guide 2020

Artiklen her vil gennemgå de forskellige typer og størrelser af gennemløbere fra Præsten og Fidusen.  Præsten og Fidusen er skabt af Viking Lures, som har gjort det til en af deres mærke sager, at lave gode gennemløbere og generelt super stykker endegrej til fiskeri efter ørred og primært i put and take. Man skal dog ikke tage fejl, da disse små kaste kanoner også egner sig til fiskeri efter både makrel og havørred på kysten. 

Indholdsfortegnelse

Indeholder reklame

Præsten UL

En af de først gennemløbere, som udkom er Præsten UL, som kommer i en letvægts udgave af den gamle og noget mere kompakte Trutta gennemløber.  Trods den brede bæreflade og brede tynde vinge, vejer Præsten UL 4,5gram og ligger i den mellemste klasse i hele Præsten og Fidus sortimentet. 

justfishing præsten gennemløber
Præsten UL gennemløber 50,-
lystfisk.dk
Præsten UL gennemløber 50,-

Præsten Classic

Efter præsten UL kom den kendte præsten classic, som nok efter de flestes mening er den mest fangende gennemløber gennem tiden i de danske put and take søer. Dette geniale stykke endegrej vejer 7 gram, som gør det muligt at kunne kaste med den fra en normal spinnestang. De 7 gram gør det til et universal stykke ørred dræber maskine, da den både kan spinnes hurtigt og langsomt ind alt efter søens forhold. I et langt stykke tid kom der flere efterligninger af netop denne type gennemløber og denne gik under navnet konkurrence-gennemløbere, da det som oftes var folk der fiskede med disse, som vandt konkurrencerne. Efterfølgende er storfangerne Præsten mini og Præsten micro kommet til. 

Præsten mini

Efter Præsten Classic kom Præsten mini, som er en hardcore gennemløber til de rutinerede UL fiskere. Den lille smarte gennemløber vejer kun 3,5gram og kan stadig kastes ud med en let fiskestang. Præsten mini kan være en fordel, at anvende de dage hvor endegrejet skal være så småt som muligt. 

justfishing præsten gennemløber
Præsten mini gennemløber 50,-
lystfisk.dk
Præsten mini gennemløber 50,-

Præsten micro

Den seneste er Præsten micro. Denne gennemløber er nok tæt på, hvis ikke den mindste gennemløber, som er skabt til fiskeri efter ørred. Den vejer kun 1,8gram og kan stadig kastes ud med en let UL fiskestang. Man kan også montere en ghostthube foran, som et uni-rig og derved øge kaste længden. Denne micro gennemløber er super effektiv til de varme sommerdage hvor fiskene ikke rigtig gider bide. 

justfishing præsten gennemløber
Præsten micro gennemløber 65,-
lystfisk.dk
Præsten micro gennemløber 49,-

Præsten fiskegrej

Fiskegrej fra Præsten og Fidusen rummer et lækkert sortiment af alt lige fra gennemløbere, blink, præsten reaper fiskestang og en masse merchandise. 

På det seneste er præsten og Fidusen kommet med fiskegrej, som mere er præget special af malet stykker endegrej i unikke farver, hvor før de kun var 2 farvet med kontraster, som sort og gul.

Dansk fiskegrej - Designet i Danmark

En stor fordel, som nok også er grunden til at netop disse gennemløbere og generelt fiskegrej er så effektivt, er netop det er testet og designet af lystfiskere her i Danmark i danske søer. På den måde har man kunne ramme, præcis hvad det er man ønsker at sit endegrej, skal kunne levere i put and take søen. 

præsten gennemløber

Præsten blink

Præsten er også udkommet med en serie af blink udover den original Fidusen, så er den nye OGP bulldog , bulldog mini og H-skruen også kommet til. 

Præsten og Fidusen

Efter Præsten Classic udkom, kom deres første blink Fidusen på markedet. Her er der tale om et micro blink på 2,8gram der med sin bredde kan fiskes uhyre langsomt! Dette kunne resultere i at provokere de fleste fisk og før eller siden ville de hugge! 

Hvor kan man købe Præsten gennemløber?

korsholm
Gå til butik
lystfisk.dk
Gå til butik
justfishing præsten gennemløber
Gå til butik