Søg

Oppustelig kajak – 15 bedste oppustelige kajakker

Fiskeri fra oppustelig kajak

Vi har fundet de 15 bedste oppustelige kajakker til fiskeri, ferie, sommerhuet og hyggetur med familien.

Oppustelig kajak til lystfiskeri, sejlads med børnene og vennerne.

Indholdsfortegnelse

Hvorfor købe en oppustelig kajak?

Spar plads og penge, og køb dig en oppustelig kajak. Med en oppustelig kajak kan du nemt få masser af sjov på vandet. En oppustelig kajak vejer ikke meget og fylder ikke rigtig noget. De er nemme at transportere og kan give mange timers sjov på vandet. 

15 gode oppustelige kajakker til ferien, fritiden eller til fiskeri

Vi har fundet de 15 bedste oppustelige kajakker, som sikre dig en god oplevelse på vandet. Se de 15 oppustelige kajakker her. 

Find oppustelig kajak på tilbud

Her kan du finde en oppustelig kajak til 1, 2 og 3 personer. Vores pris-scanner har fundet de bedste priser og tilbud. Du spare tid og penge ved at lade vores pris-scanner gøre arbejdet for dig. Se de 15 udvalgte oppustelige kajakker her over. 

Oppustelig kajak - Fiskekajak til den kræsne lystfisker

Advanced Elements StraitEdge™ Angler PRO oppustelig fiskekajak

StraitEdge ™ Angler PRO tager fiskeri fra en oppustelig kajak til det næste niveau! Med en bred bjælke og Drop-stitch gulveteknologi kan du føle dig sikker når du stå op og fisker eller netter den store fisk!. Den oppustelige kajak er fremstillet i et flerlagsmateriale og flere luftkamre giver maksimal holdbarhed og sikkerhed under barske forhold. 

Indeholder reklame

oppustelig fiske kajak

Oppustelig fiskekajak med mange muligheder

Det revolutionerende tilbehørssystem giver en række lette justerings og tilpasnings muligheder. Med den tilføjede front og agter skinne, kan du tilpasse din oppustelige fiskekajak med stangholder, fishfinder eller andet udstyr. Kajakkens AirFrame PRO ™ -sæde har indbygget meshpaneler, som giver god støtte og komfort på de lange dage. Kajakken er udstyret  yderligere med  funktioner såsom rustfrit stål d-ringe, snøring af bungeedækket til rigelig opbevaring af fiskegrej, pagajholder. patenterede ribbenrammeteknologi af aluminium, for overlegen sporing og ydeevne, er der intet tilbage at sige andet end “Fish-On”!

[affiliate_feed url="https://www.partner-ads.com/dk/feed_udlaes2.php?partnerid=29609&bannerid=48298&feedid=707" category="Oppustelig kajak"  maxproducts="10" showprice="yes" onlywithimage="yes" allow_duplicates="no"]

Drop-stich gulveteknologi - Robust oppustelig fiskekajak

Med Drop-stich gulveteknologi kan du føle dig sikker når du står op og kastefisker eller mens du bringer de store fangster ombord! Det er samme teknologi, som anvendes i de dyre oppustelige standup-paddleboards. Denne teknologi er med til at skabe den hårde bund. Et drop-stitch-gulv skaber ikke kun et skrog med stivhed for ekstra komfort når du sejler, men det tilføjer overlegen stivhed til stand-up-evne og giver mere stabilitet under hårde forhold.

Angler PRO  Før 10.099,- NU kun 8290,-

oppustelig kajak på fiskesø

Aqua Marina Laxo 2 oppustelig kajak

Aqua Marina Laxo 2 kan bruges af både nybegyndere, livsnydere, motionister og lystfiskere. Kajakken er også rigtig god til camping og længere ture for familien, parret eller vennerne.

Slip for kajak på tagbøjlerne. En oppustelig kajak fylder meget lidt og så der inden undskyldning for ikke kunne komme på vandet selv om man bor i en lejlighed.  

Laxo’en har features som giver dig gode dage på vandet. Den er meget robust og slidtærk af en såkaldt rekreations-kajak at være.