Søg

FTM Tornado Musashi gennemløber til put and take!

Tornado Musashi gennemløber ftm

Indholdsfortegnelse

Ny gennemløber fra FTM - Tornado Musashi

I år kommer FTM Fishing Tackle Max med en ny gennemløber. Det er en efterfølger af den allerede storfangende Tornado gennemløber. Den nye gennemløber hedder Tornado Musashi og lever helt op til kravet om hvad en storfanger gennemløber skal kunne. Navnet Musashi kommer ud af det legendarisk japanske krigsskib der har samme navn. 

Er du i tvivl om hvad denne nye super fede gennemløber kan præstere kan du prøve at se filmen her.

Mini gennemløber fra FTM - Tornado Musashi

Musashi har de samme egenskaber, som den tidligere Tornado gennemløber, bare mindre og top tunet til at trigge de lumske ørred i put and take søerne. Den nye Tornado Musashi gennemløber kan kendes på den bredere i form, er den stærkt flakkende gang i vandet , der næsten forførende fiskene til hug. Denne Musashi gennemløber er forbedret med indstøbt plasticrør, som beskytter knuder og selve linen far at blive skåret over, som set på andre modeller af gennemløbere. Musashi vejer kun 3,5gram og kan både fiskes dybt eller højt i vandsøjlen. Den har en størrelse på kun 2,8 x 1,5cm, hvilket er den perfekte størrelse til UL fiskeren eller efter bombardaflåd.

Indeholder reklame

Tornado Musashi gennemløber ftm

Hvilken farve skal man vælge?

Denne mini gennemløber kommer i 11 farver varianter, som dækker de fleste behov. Der i blandt både mørke farver til de varme sommer dage eller sky fisk, eller lyse pangfarver til de kolde vinterdage og grumsede put and take søer. 

lystfisk.dk
FTM Tornado Musashi til KUN 45,-

Tip til fiskeri med gennemløber: 

  1. Fiskeri du i en klarvandet put and take, så kan det være en fordel at bruge et forfang af flourcarbon.  
  2. Anvend altid polaroid solbriller, de hjælper dig med at spotte fisk, men vigtigst af alt, så beskytter de også dine øjne. 
  3. Fiske gennemløberen så langsomt du kan, så den stadig beholder den flakkende gang i vandet.