10 bedste fiskestænger til put and take fiskeri

put and take fiskestang

Den gode fiskestang til put and take

Vil du have det optimale ud af din fisketur i put and take, så brug den rigtige fiskestang. 

Som udgangspunkt er der ikke noget fiskegrej og der under fiskestænger der er forkerte. Det er dog klart at anvender man den fiskestang som egner sig bedst til det ønskede fiskevand øger man chancerne betydeligt. 

Hvordan det, tænker du måske? Ja det giver sig selv at man ikke kaster særligt godt med en 4 meter lang havstang, hvis man fisker med en lille spinner eller lign. De danske put and take søer er oftest ikke særligt store og man behøves ikke påmontere 3 kilo bly for at kunne kaste sin agn i vandet. 

Artiklen her vil komme med 10 gode bud på en god fiskestang til fiskeri i put and take.

Indeholder reklame

Præsten Reaper

Præsten Reaper er en super let UL fiskestang, som er skabt til de mest populære ul endegrej. Fiskestangen er 2 – delt og er monteret med gummibeglagt Fuji hjulholder, som giver et behageligt greb, trods våde eller kolde fingre. Øjerne på Præsten Reaper er Gunmetal K-frames tanglefree SIC guides og fiskestangen har nedsunket Præsten logo i EVA skummet på håndtaget. Her får du en hardcore UL fiskestang til mange timers sjov. 

Micro blink akkoi
Præsten Reaper 1099,-

Westin W3 Street Stick

Her kommer en super fræk lille UL fiskestang, som rummer alt det en fiskestang skal kunne. Klingen er lavet af Toray Carbon og gør at hele dyret vejer under 100 GRAM ! Trods den endda er Kevlar forstærket! Fiskestangen kommer i flere varianter. 

Micro blink akkoi
Westin Street stick 899,-

Shimano Beastmaster FX spin

Her kommer en rendyrket spinnemaskine. Stangen har rygrad til at klare søens kæmper og stadig performe med små agn. Den universelle spinstang kan klare put and take og kysten. Beastmaster er en af top modellerne hos Shimano og en klar vinder hvis du er til lette til mellem tunge agn og gerne vil nøjes med en fiskestang.

fiskejakker tilbud
Shimano Beastmaster FX Spin 899,-
Micro blink akkoi
Shimano Beastmaster FX Spin 899,-

Sportex Black Arrow G2 UL

Er du til finesmeckeri i en lidt dyrere prisklasse og vil ikke helt give knasterne for en Lesath fiskestang, så er UL pinden her fra Sportex et super bud på en fiskestang til put and take fiskeri for den proffe UL fisker. 

Fiskestangen kommer med Alconite K-GUIDES og Modulus Carbon klinge! Fiskestangen kommer i flere varianter. 

korsholm tilbud præsten gennemløber
Sportex Black Arrow G2 1399,-
Micro blink akkoi
Sportex Black Arrow G2 1399,-

Savage Gear Parabellum CCS UL

En ny opgraderet Parabellum skabt til den seriøse put and take fisker. Fiskestangen kommer med Toray Carbon klinge, Sin Coil Guides og old school AAA kork håndtag! Det bedste af det hele er prisen! til under 800kr er dette en bestseller og et rigtig godt bud på din næste PT pind. 

korsholm tilbud præsten gennemløber
Savage Gear Parabellum CCS 799,-
Micro blink akkoi
Savage Gear Parabellum CCS 799,-
fiskegrej.dk tilbud
Savage Gear Parabellum CCS 799,-

Pezon & Michel Osmose Lure

Efter super fed efterfølger til den super populære Sting! Perfekt stang aktion og med en let carbon klinge, kork greb og SIC løbe ringer vejer den blot et hak over 100gram. Her får du en super let fiskestang til put and take fiskeriet inden for rimelighedens penge! 

En let Ul fiskestang i lækkert design, men en følsom klinge til de helt små endegrej, som spinnere, blink eller gummidyr. 

fiskegrej.dk tilbud
Penzil Spoon kun 499,-

Shimano Speedmaster

En super spinstang der kan klare det lidt mere alsidige fiskeri med gennemløber og lettere flådfiskeri eller bobleflåd. Kan fåes fra en kastevægt der hedder 2-8gram og helt op til 7-28gram. Her er der mulighed for at finde præcis den kastevægt man ønsker på sin nye spinnestang. 

fiskegrej.dk tilbud
Shimano Speedmaster DX 1249,-

Shimano Forcemaster Trout Area

Denne fiskestang er en top dedikeret put and take fiskestang, som indeholder de mest basale ting en god put and take fiskestang skal have. Lækkert EVA greb og en klinge I XT 60 carbon og fuji Guides. En super bud på en rigtig lækker prisvenlig fiskestang til det lette put and take fiskeri. 

Micro blink akkoi
P&T UL combo m/påspolet line KUN 999,-
Ul fiskestang

UL fiskestang

En guide til valg af den rigtige og bedste ul fiskestang Der er mange der spørger mig, hvilken UL fiskestang der er bedst. Dette kommer

Læs mere »

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold