Søg

10 bedste fiskestænger til put and take fiskeri

put and take fiskestang

Den gode fiskestang til put and take

Vil du have det optimale ud af din fisketur i put and take, så brug den rigtige fiskestang. 

Som udgangspunkt er der ikke noget fiskegrej og der under fiskestænger der er forkerte. Det er dog klart at anvender man den fiskestang som egner sig bedst til det ønskede fiskevand øger man chancerne betydeligt. 

Hvordan det, tænker du måske? Ja det giver sig selv at man ikke kaster særligt godt med en 4 meter lang havstang, hvis man fisker med en lille spinner eller lign. De danske put and take søer er oftest ikke særligt store og man behøves ikke påmontere 3 kilo bly for at kunne kaste sin agn i vandet. 

Artiklen her vil komme med 10 gode bud på en god fiskestang til fiskeri i put and take.

Indeholder reklame

Nye fiskestænger på markedet - Gammelt vin på nye flasker?

Hvert år kommer der en masse nye fiskestænger på det danske grejmarked. Disse er ofte lidt dyrere end dem som er et par år gamle. Så der kan være gode rabatter og tilbud på fiskestænger hvis, man går efter en sidste års model eller en ældre klassisk fiskestang. Det at købe en fiskestang er en smagssag og hvad de hjernevasket teamfiskere fortæller dig have du bør købe, men sandheden er nok at det meste er gammel vin på nye flasker, så kig dig om efter nogle fede stænger her på siden. Vores pris-robot har scannet efter de mest populære fiskestænger til de bedste priser

Her finder du en oversigt over de 20 mest populære og solgte fiskestænger til put and take!

Se de 20 bedste fiskestænger til put and take og ørredfiskeri

10 gode fiskstænger til put and take og ørredfiskeri

Præsten Reaper

Præsten Reaper er en super let UL fiskestang, som er skabt til de mest populære ul endegrej. Fiskestangen er 2 – delt og er monteret med gummibeglagt Fuji hjulholder, som giver et behageligt greb, trods våde eller kolde fingre. Øjerne på Præsten Reaper er Gunmetal K-frames tanglefree SIC guides og fiskestangen har nedsunket Præsten logo i EVA skummet på håndtaget. Her får du en hardcore UL fiskestang til mange timers sjov. 

Westin W3 Street Stick

Her kommer en super fræk lille UL fiskestang, som rummer alt det en fiskestang skal kunne. Klingen er lavet af Toray Carbon og gør at hele dyret vejer under 100 GRAM ! Trods den endda er Kevlar forstærket! Fiskestangen kommer i flere varianter. 

Shimano Beastmaster FX spin

Her kommer en rendyrket spinnemaskine. Stangen har rygrad til at klare søens kæmper og stadig performe med små agn. Den universelle spinstang kan klare put and take og kysten. Beastmaster er en af top modellerne hos Shimano og en klar vinder hvis du er til lette til mellem tunge agn og gerne vil nøjes med en fiskestang.

Sportex Black Arrow G2 UL

Er du til finesmeckeri i en lidt dyrere prisklasse og vil ikke helt give knasterne for en Lesath fiskestang, så er UL pinden her fra Sportex et super bud på en fiskestang til put and take fiskeri for den proffe UL fisker. 

Fiskestangen kommer med Alconite K-GUIDES og Modulus Carbon klinge! Fiskestangen kommer i flere varianter. 

Savage Gear Parabellum CCS UL

En ny opgraderet Parabellum skabt til den seriøse put and take fisker. Fiskestangen kommer med Toray Carbon klinge, Sin Coil Guides og old school AAA kork håndtag! Det bedste af det hele er prisen! til under 800kr er dette en bestseller og et rigtig godt bud på din næste PT pind. 

Pezon & Michel Osmose Lure

Efter super fed efterfølger til den super populære Sting! Perfekt stang aktion og med en let carbon klinge, kork greb og SIC løbe ringer vejer den blot et hak over 100gram. Her får du en super let fiskestang til put and take fiskeriet inden for rimelighedens penge! 

En let Ul fiskestang i lækkert design, men en følsom klinge til de helt små endegrej, som spinnere, blink eller gummidyr. 

Shimano Speedmaster

En super spinstang der kan klare det lidt mere alsidige fiskeri med gennemløber og lettere flådfiskeri eller bobleflåd. Kan fåes fra en kastevægt der hedder 2-8gram og helt op til 7-28gram. Her er der mulighed for at finde præcis den kastevægt man ønsker på sin nye spinnestang. 

fiskegrej.dk tilbud
Shimano Speedmaster DX 1249,-

Shimano Forcemaster Trout Area

Denne fiskestang er en top dedikeret put and take fiskestang, som indeholder de mest basale ting en god put and take fiskestang skal have. Lækkert EVA greb og en klinge I XT 60 carbon og fuji Guides. En super bud på en rigtig lækker prisvenlig fiskestang til det lette put and take fiskeri. 

Hvilken fiskestang til put and take?

Hvilken fiskestang du bør købe, kommer helt an på hvordan du vil bruge den. Det er nemlig ikke helt lige meget om det er til spinnefiskeri eller bombarda fiskeri i put and take. En god allround fiskestang til put and take, bør være mellem 7-8 fod og have en kaste vægt fra 5-20g, som kan klare de fleste bobleflåd, prop, bundfiskeri og fiskeri med større blink og spinner. Vil du ned i de mere små agn skal fiskestangen have en kastevægt fra 1- 5g. Jo kortere fiskestang jo svære bliver det at kaste, men også nemmere at styre. 

Hvad fanger bedst i put and take?

Det bedste du kan fiske med i put and take er nok powerbait. Fiskeri med powerbait er nemt og kan bruges på mange måder. Powerbait er det mest anvendte agn til fiskeri i put and take. Så kommer fiskeri med blink og spinner. Husk og anvende den rigtige krog til powerbait 8- 10 enkeltkrog og form din powerbait rigtigt! 

Hvordan fanger man bedst fisk i en put and take sø?

Fiskeri med blink og gennemløber er blevet rigtig populær og kan være super effektiv til fiskeri i put and take. Når du fisker aktivt med eksempelvis gennemløber, blink eller spinner, kan du hurtigt affisket søen og finde fiskene. Sker der ikke noget efter 10 - 15 minutter bør du skifte blink eller farve. 

Hvornår på dagen er det bedst at fiske i put and take?

De fleste personer fiskeri put and take i sommer halvåret, men det er også her det er sværrest. Derfor bør du fiske tidligt morgen eller sen aften. Fiskeri du i vinter halvåret er formiddag og eftermiddag bedst. 

Ul fiskestang

UL fiskestang

En guide til valg af den rigtige og bedste ul fiskestang Der er mange der spørger mig, hvilken UL fiskestang der er bedst. Dette kommer

Læs mere »
Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold