Søg

Bedste bombarda flåd til lystfiskeri

bombarda flåd

Hvilket bombarda flåd skal jeg købe?

Fiskeri med bombarda flåd, er en super effektiv måde at kunne affiske større områder, med mindre agn. Især synkende og intermediate bombarda flåd til fiskeri med kystfluer, som pattegrisen eller polar Magnus er god hvis du vil fange havørred på kysten eller i fjorden. Skal du fiske i put and take med powerbait kan fiskeri med flydende bombarda flåd være rigtig effektivt. Guiden her vil beskrive og forklare, de bedste bombarda flåd til de forskellige typer af lystfiskeri. 

Indholdsfortegnelse

Indeholder reklame

Her finder du de 25 bedste bombarda flåd til lystfiskeri

Vores pris-scanner har fundet et udvalg af de 25 bedste bombarda flåd. Du kan finde bombarda flåd til fiskeri efter havørred, makrel, havbars og til fiskeri i put and take. 

Under de 25 bedste bombarda flåd, finder du en guide til dig, som ønsker at vide mere om de forskellige bombarda flåd. 

Find de bedste bombarda flåd på tilbud

Bedste guide til bombarda flåd

Her finder du beskrivelser af de bedste forskelige bombarda flåd, til netop dit fiskeri.

Bombarda flåd - Synkende - Intermediate - Flydende

Der findes som udgangspunkt 3 typer af bombarda flåd. Der findes synkende, intermediate og flydende. I hver kategori findes der så under kategorier af bombarda flåd. 

Flydende bombarda flåd

Vil du gerne fiske med flydende bombarda, så kig efter et hvor der står flydende, som er et almindeligt flydende bombarda flåd. Der findes også bombarda flåd som er low float, som betyder de kun lige netop røre vandoverfladen, disse er gode hvis fiskene er sky, men omvendt set er du godt dækket ind, hvis dit forfang er langt nok. Til put and take bør du anvende flydende bombarda flåd fra  5 – 15gram. De gamle trawler flåd fra Magic trout – zebco var nogen af de bedste bombarda flåd man kunne købe, desværre er dette udgået til fordel af Ultra Sonic serien, dog kan bombarda flåd fra Milo stadig købes, som er at god kvalitet. Er du på jagt efter et almindeligt standard og solidt bombarda flåd, bør du kigge efter de billige fra Zebco, FTM, TFT, Lawson, Quantum og ABU garcia. Skal det bare være nemt har Ron thomson nogle ready to go, hvor man bare kan binde eller sætte dem i hægten. Danske Inno flåd click er også lige til. De påstår at de ikke kludre og er lige til at kaste med. Er du mere til high end og god kvalitet bør du kigge på bombarda flåd fra Milo og Trabucco

Vælg den rigtige fiskestang til bombarda fiskeri – 10 gode fiskestænger

Vælg den rigtige fiskestang til bombarda fiskeri – 10 gode fiskestænger

Hvilken bombarda stang skal jeg vælge? Bombarda fiskeri adskiller sig fra andre former for fiskeri,

Synkende Bombarda flåd

Fiskeri med synkende bombarda flåd er mest anvendt på kysten til fiskeri efter havørred, hornfisk eller makreller, men kan bestemt også anvendes til fiskeri i put and take. Vil du fiske med små fluer, blink, spinner eller powerbait, kan en synkende bombarda anbefales. Det synkende bombarda flåd gør at du vil fiske i de dybere vandlag, som er rigtig godt hvis du vil fiske om sommeren, når det øverste vandlag er varmt. Der findes mange forskellige typer af synkende bombarda flåd, da nogle synker hurtigere end andre. Man kan finde både langsomt synkende og hurtig synkende bombarda flåd. 

Intermediate bombarda flåd

Intermediate er et bombarda flåd, som hverken synker eller flyder groft sagt. Det kommer an på belastningen. Er bombarda flådet intermediate, så ligger det sig i den øverste del af vand søjlen. Det betyder man kan affiske det mellemste vandlag eller holde sin agn lige under vandoverfladen, uden at bombarda flådet bryder vandspejlet og evt skræmmer fiskene væk. 

Fluefiskeri med et bombarda flåd

Fluefiskeri med et bombarda flåd

Bombarda fiskeri med flue Bombarda fiskeri med flue kan være rigtig giftigt. Jeg har fisket

Hvad er et bombarda flåd?

Hvad er et bombarda flåd?

Hvad er bombarda flåd? Bombarda flåd findes i et utal af former og størrelser. Fælles

Hvad er et bombarda flåd?

Et bombarda flåd er et aerodynamisk flåd til fiskeri, som gør du kan kaste længere end med en almindelig prop. 

Hvornår skal man bruge et bombarda flåd?

Et bombarda flåd er effektivt, hvis du skal fiske med små agn over større afstande. Det betyder at fiskeri med bombarda flåd er god til fiskeri på kysten efter havørred. 

Hvordan vender man et bombarda flåd?

Man føre hovedlinen ind via den smalle ende og ud igennem den tykke ende. Så det er den tunge ende som vender væk fra dig når du haler dit bombarda flåd ind. 

Hvordan binder man et bombarda flåd?

Et bombarda flåd skal sidde løst på hovedlinen, så det kan glide frit og ugeneret op af fiskelinen. Når du har først din fiskelinen gennem flådet, er det en god ide at montere en perle som vil beskytte knuden til forfanget fra bombarda flådet. Se opsætning her. 

Bedste bombarda flåd: Se 12 udvalgte flåd til bombarda fiskeri i 2022

 • Milo Flydende bombarda flåd.
 • Milo Bombarda Intermediate bombarda flåd.
 • Milo Bombarda Flåd Synkende
 • Lawson Flydende bombarda flåd.
 • Trabucco bombarda flåd
 • Inno click bombarda flåd.
 • FTM bombarda flåd
 • Zebco Bombarda flåd
 • Quantum bombarda flåd.
 • Magic Trout Quantum ultrasonic bombarda flåd
 • Lawson Bombarda Rig Flydende bombarda flåd.
 • Splash bombarda flåd.