Rejsefiskestang – 5 gode rejsestænger til din ferie

rejsefiskestang rejsestang

Vælg den rigtige rejsefiskestang - God, billig eller flot design!

Skal du på ferie, så er en rejsefiskestang næsten et must. Måske er det kør selvferie med en fuldtpakket bil eller en charterferie med kufferter og det hele. Næsten lige meget hvor man rejser hen, så er der ofte mulighed for lidt fiskeri. Tænk hvis nu du står og har uventet ventetid, og et perfekt fiskevand lige i nærheden, men rejsefiskestangen er ikke med! Jeg har før stået på gågaden i Vejle og set drømmefisken ( STOR havørred), stå og trykke sig i åen, hvor bilen var kun 100m væk, men ingen fiskegrej med. Det var bare rigtig øv og misse muligheden for sin drømmefangst. 

Det mest oplagte er nok en rejsefiskstang, som passer til bilen, men ofte er kør-selv-ferien betonet af manglende plads og der er ikke mulighed for at medbringe en fiskestang til hver en situation. Husk og at læse artiklen om 15 gode endegrej, som er det enste du behøver i grejboksen på den ferie.  

Med den rigtige planlægning kan men ofte snige en lille fisketur ind i ferien. Der skal ikke så meget til for at være garderet til en fiskoplevelse. 

Artiklen her gennemgår et udvalg af gode rejsestænger til ferien. Du finder et udvalg af både gode og billige rejsefiskestænger, som kunne ligge fast og klar i bilen eller tasken! 

Indeholder reklame

Abu Venturi Travel 4 delt rejsefiskestang

Abu Venturi Travel er en lækker billig rejsefiskestang. Denne rejsestang er et god bud på en billig fiskestang til bilen. Abu Venturi Travel fåes fra 7 fod og op til 10 fod hvilket gør den ideel til en god rejse fiskestang. 

Venturi stangserien kan dække mange forskellige fiskesituationer og fiskemetoder, som primært spinnefiskeri, fiskeri med prop eller bombarda til lystfiskeri i put and take. Fiskestangen er lavet i 30 Ton kulfiber, hvilket gør det til en let og velafbalanceret fiskestang , samt stærk og en god fiskestang til det hårde fiskeri. Fiskestangen er monteret med Fuji DPS hjulholder sæde og et lækkert kork og chrome finnish! Abu Venturi Travel er et super godt bud til dig, der søger en god fiskestang, men ikke skal koste en bondegård. 

korsholm tilbud præsten gennemløber
Fra 299,- Gå til butik
Micro blink akkoi
Fra 399,- Gå til butik
fiskegrej.dk tilbud
Fra 399,- Gå til butik

Shimano S.T.C. Mini Tele Spinning Teleskopfiskestang

Shimano S.T.C. Mini Tele Spinning er nok tæt på den mest ultimative rejsefiskestang, hvis man er til teleskopfiskestænger. Den populære Shimano stang serie af kvalitets teleskop stænger, er bygget på XT60 kulfiber klinger. Denne teleskopfiskestang er monteret med Shimano Hardlite Aero løberinge og en super lækker Vibra Spot hjulholderere. Denne kombination gør at du med denne rejsefiskestang mærker selv de mindste hug. 

Ikke nok med det er en top lækker teleskop fiskestang, så er det nok tæt på den aller mest kompakte rejsefiskestang, da dens samlede transportlængde er på KUN 32 cm for den mindste model og kun 40cm for den største model! Her køber du altså en teleskop rejsefiskestang, som kan være i de fleste tasker, kufferter eller under bilsædet. 

fiskejakker tilbud
Shimano Teleskop 849,-
Micro blink akkoi
Shimano Teleskop 849,-

Savage Gear Parabellum CCS Travel Flerdelt rejsefiskestang

Savage Gear Parabellum CCS Travel  er en 4 delt rejsefiskestang, som dækker mange  former for fiskeri fra spinnefiskeri til bombarda fiskeri. Rejsestængerne fra Savage Gear kan vælges i masser af størrelser. Rejsestangen er født med medium/hurtige Toray Carbon klinge, som er monteret med de lækre Sin Coil Control løberinge. Alien Lock Down hjulholderen giver en flot finish og en nem montage af fiskehjulet, samt et  meget lækkert korkhåndtag i AAA kvalitet! Savage Gear Parabellum er den perfekte rejse fiskestang til alt lige fra fiskeri i put and take, åen, søen til kyst og fjord. Denne rejsestang er et godt bud på en lækker mellem klasse fiskestang

korsholm tilbud præsten gennemløber
Savage Gear parabellum Travel 1299,-
Micro blink akkoi
Savage Gear parabellum Travel 999,-
fiskegrej.dk tilbud
Savage Gear parabellum Travel 999,-

Berkley Pulse XCD Travel rejsestang

Berkley Pulse Travel er en lækker 4 delt rejsestang, som kan anvendes til mange fiskesituationer. Berkley Pulse er velegnet til både bombarda fiskeri, kyst fiskeri, flåd fiskeri eller havørred tur på kysten eller fjorden. Fiskestangen er bygget op af kvalitets materialer, som kulfiber med QLT teknologi ( Quadra Laver Technology). Den lækre 4 delte rejsefiskestang kommer med No-Tangle keramiske stangøjer. Denne fiskestang er både god til de lange kast og giver god støtte under fighten af en grum gedde eller springende havørred. Stangserien kommer i flere længder og kastevægt klasser, så du både kan fiske efter makreller, hornfisk, torsk, sild, ørred, predator eller let medefiskeri. 

korsholm tilbud præsten gennemløber
Berkley Pulse XCD 899,-
Micro blink akkoi
Berkley Pulse XCD 899,-

Sportex Graphenon Travel Ultra

Sportex Graphenon Travel Ultra – særdeles lækker kystkanon fra Sportex, der sætter nye grænser for hvad man kan forvente af en stang til den pris kategori- Den Medium/hurtig aktion, giver fiskestangen  enorme kraftigt ressourcer. Klingen er lavet at topklasse carbon. (T800 carbon klinge) Rejsestangen er monteret med Fuji SiC løberinge, Fuji TVS hjulholder samt et ergonomisk EVA greb. Sportex Graphenon Travel  har en top moderne design , og en kampvægt på under 170 gram uanset hvilken model du vælger! Sportex Graphenon travel er velegnet til både P&T, sø, å, kyst og fjordfiskeri!

Micro blink akkoi
Sportex Graphenon 4195,-
korsholm tilbud præsten gennemløber
Sportex Graphenon 4195,-

Mest læste artikler

Sunshine bass

Fang en Sunshine bass

Indholdsfortegnelse Aborre på steroider? Amerikansk hybrid kommer til Danmark Sunshine bas blev først produceret i Florida af statslige dambrug. Sunshine Bass er en hybrid af

Læs mere »
polaroid solbriller

Polaroid solbriller til fiskeri

Polaroid solbriller / fiskebriller, virker de? Polaroid solbriller også kaldet fiskebriller, kan potentielt give dig flere fisk på krorgen, forbedre dine oplevelser, samt øgede komfort

Læs mere »