Søg

Fiskepladser

Søg

Se listen over de bedste fiskepladser i Danmark

Fiahmania.dk har gjort det nemt for dig, og samlet alle de gode fiskepladser på en side.
Her finder du online kort over fiskepladser, som opdateres løbende. Du kan finde kort over fiskepladser til put and take, havørred, havbars, hornfisk, makreller og stør/karpe søer.

Fiskepladser put and take

Put and take fiskeri er nemt og let tilgængelig, i forhold til mange andre fiskeformer. Her finder du det mest opdateret kort over fiskepladser og put and take søer i Danmark. Kortet over alle landets danske ørredsøer bliver opdateret løbende og gør det nemt for dig at planlægge din næste put and take tur.

Fiskeri efter havørred

Danmark rummer utallige gode fiskepladser efter havørred. Havørreden kan til tider være en lunefuld fisk at blive klog på, men her på siden finder du en samling af de bedste og mest populære fiskepladser efter havørred. Flere at kort over fiskepladser indeholde pladsbeskrivelser. Se oversigt over bedste fiskepladser i Limfjorden, Odense Fjord, Mariagerfjord eller Isefjorden. Måske du er til hardcore kystfiskeri og søger nye fiskeopladser. Du kan finde oversigter over fiskepladser på Djursland og Samsø. Siden opdatere løbende med nye kort over fiskepladser efter havørred.

Fiskepladser til hornfisk

I løbet af foråret ankommer hornfisken, som er en sæson fisk. Hornfisken er populær da den let tilgængelig og er ofte ikke kræsen. Hornfisken antager de danske kyster og fjorde og kan fanges de fleste steder i Danmark. Her på kortet finder du et udvalg af de bedste fiskepladser efter hornfisk. Du kan bland andet se den online fiskekalender til hvornår der er fiskesæson efter hornfisk.

Hvor fanger man makrel

Hver sommer kommer makrellen i store stimer nær vores danske kyster og fjorde. Makrellen er det danske svar på mini tun, da den kæmper til sidste dråbe og er bom stærk. Makrellen kommer løbet at sommer månederne og kan nogle gange fanges helt ud på efteråret. Se den online fiskekalender og se hvornår det er sæson for at fiske efter makrel. Du kan også læse om hvordan man fanger makrel. Kig på kortet og se top pladserne til fiskeri efter makrel.

Hvor fanger jeg havbars?

Havbarsen er en sommergæst, som kommer i starten af sommeren og er her helt hen til sent efterår. Den er en ret svær fisk at fange, da den kræver bestemte forhold for at nærme sig i kaste afstand. Det er en meget sky fisk, men skulle de lykkes at få en havbars på krogen, vil du opleve en solid fight. Havbarsen er en super spise fisk, men vær opmærksom på den vokser ekstremt langsomt, så hjemtag kun hvis det er højst nødvendigt. På kortet kan du finde de mest populære fiskepladser til fiskeri efter havbars.