Søg

Vælg den rigtige fiskejakke!

bedste fiskejakke god fiskejakke på tilbud

Hvilken fiskejakke skal jeg vælge? Stor guide om fiskejakker 2020

Det danske vejr er lunefuldt og byder på en del regn og blæst. Dårligt vejr kan hurtigt sætte en dæmper på fisketuren, men vælger du den rigtige fiskejakke kan man sagtens fiske i dårligt vejr. Fælles for fiskejakker er selvfølgelig at de er beregnet til fiskeri, da de oftes er mere modstandsdygtige for skidt og snavs. Nogle fiskejakker er vind og vandtætte, eller rettere vandafvisende! Artiklen her vil tage dig igennem nogle eksempler på gode fiskejakker og forklare hvilken fiskejakke man bør vælge. 

Indholdsfortegnelse

Kvalitet og pris hænger ofte sammen på din fiskejakke

Når det kommer til at finde den gode fiskejakke, så hænger pris og kvalitet oftes sammen. Derfor bør man udvælge sig et max budget og finde ud af hvad det er man ønsker at sin nye fiskejakke skal kunne gøre. 

Indeholder reklame

Bedste fiskejakke tilbud Geoff Anderson

De mest populære fiskejakker

Til den erfarne lystfisker, der mangler en jakke, der kan bruges i alt slags vejr over alt i verden, kan der anbefales mærker som Geoff Anderson, Hodgman og Simms, for ej at glemme patagonia. Der findes selvfølge mange andre gode fiskejakker, men disse er blandt nogle af de mest populære. Disse fiskejakker er gode og solide jakker med masser af fede detaljer og gode materialer, der er i god kvalitet. Geoff Anderson levere endda Flour fri coating i deres tekstil materialer, som skåner miljøet.

Til den mere budget venlige lystfisker, findes der ogå en del fede fiskejakker. Står man og mangler en god allround fiskejakke, så kommer Rapala, Savage Gear, Deerhunter og Ron Thomson med mere prisbevidste alternativer. Disse fiskejakker er en smule billigere, men kan stadig beskytte dig for vind og vejr.  Flere af jakkerne kan bruges som inder lag eller som yderste beskyttende lag, mens du har de isolerende lag inden under.  

Hvad er forskellen på de dyre og billigere fiskejakker?

Nogle fiskejakker koster 5000kr og op og andre kan du få helt ned til 500-600kr. Så hvad er forskellen? Så tidigere nævnt er nogle af de dyre jakker fremstillet i flour fri miljø venlige materialer, som selvfølgelig også koster mere at fremstille. Noget andet er komforten, vægten på jakken og ikke mindst holdbarheden. De helt dyre kan holde årevis hvis man blot vedligeholder dem rigtigt. De åndbare fiskejakker koster oftes også lidt mere. Nogle af jakkerne kommer samtidig 100% vandtæt og vindtæt. Man må betale lidt ekstra for bedre syninger, lynlåse og gimmicks som indsyede handsker mm.

Dog er de billigere fiskejakker ikke nødvendigvis en dårlig fiskejakke, men det er klart de ikke kan leve op til de tornhøje forventninger af en fiskejakke til 5000kr. 

Holder man sig til det mere budget venlige, så er fiskejakker omkring de 1000kr et godt udgangspunkt. Her får man lidt af begge verdener. 

Fiskejakker og din fritid?

Man bære sin fiskejakke i rigtig mange timer. Suger den vand bliver den endnu tungere. Så vurder med dig selv, om du også ville kunne bruge den til familiens picnic, kanotur, cykeltur eller blot en gåtur i skoven, så invester i en rigtig god en. Så har du også en fed regnjakke de næste mange år. Især dem der både er vandtæt og åndbare er guld værd, når de danske vejr driller. 

fiskejakke
Dozer jakke fra Geoff Anderson! En super jakke der holder dig tør og varm! Foto: Justfishing.dk

Husk inderlag til din fiskejakke!

Til at supplere din fiskejakke, skal man bruge et inderlag. Det er altid nemmere at fjerne et tøj lag hvis det bliver for varmt. Især marino uld har en varmeregulerende egenskab. Typisk skal der ikke så meget til at give god isolation. Et komplet vintersæt kunne eksempelvis være et sæt langt undertøj i uld og en fleecetrøje eller lign for at så tage sin fiskejakke udover. Geoff Anderson har været smarte og lave så man kan lyne sin Dozer fiskejakke, sammen med inder jakken Dozer Liner. Så har man en lækker forårs, efterårsjakke, der kan lynes sammen med sin fiskejakke. 

fiskegrej.dk
Geoff Anderson Dozer 6! KUN 2799,-
lystfisk.dk
Geoff Anderson Dozer 6! KUN 2799,-