Søg

Feinschmecker Fiskestænger Fra Crazy Fish

Fiskestang fra crazy fish

 En fiskestang fra crazy fish er kommet på markedet. Den hedder Ebisu Gold II og er gennemført i kvalitets materialer.

Ebisu Gold 2
Billede af sidste års model Ebisu Gold I og Ebisu Gold er lige på trapperne.

Ny fiskestang fra Crazy Fish

I 2019 kom det spanske brand Crazy Fish ind på det danske marked, med fede blink til put and take og flydende gummidyr til predatorfiskeriet.

Sidste skud fra Crazy Fish er nogle høj kvalitets stænger, som er samlet af de bedste komponenter. Prisspændet går fra 699kr til  3199kr. I sær den lækre Ebisu gold II fiskstang fra Crazy Fish har gjort sig bemærket. Flere butikker anderkender stangen, som en rigtig feinschmecker fiskestang i UL klassen. Stangen fåes til omkring 1600-1700kr.

Ebisu Gold

Lækker fiskestang fra Crazy fish

Fiskestangen Ebisu Gold II holder en vægt på blot kun 81 gram! Fordelt på hele 6 fod! Den er enlig sæt til 87gram i kataloget, men enheden vejer kun 81gram på denne køkkenvægt. 

Fiskestang fra Crazy Fish

Jeg har selv haft fornøjelsen af at have en af denne lækre fiskestang fra crazy fish mellem hænderne. Det er en super let stang med en god aktion. Den har en medium rygrad men er heller ikke en slaskepind. Ebisu Gold er en rigtig god mellem ting til let spinnefiskeri eller fiskeri med gummidyr! 

Ebisu Gold er lavet af T 40 Kulfiber med en lækker soft-tip. Der til kommer den med EVA og carbon vægt reduceret håndtag og FUJI  SIC øjer og FUJI hjulsæde!   

 Du kan købe den her! Sammen med alle de andre lækre kvalitets stænger fra Crazy Fish.

Ebisu Gold Serien spænder fra 6 fod 0,6-3g grams kastevægt til 7,1 fod til 3-7 grams kastevægt på blot 105gram. Der er kræset for alle detaljer. 

Fiskestang fra Crazy fish
Ebisu Gold fiskstang med top aktion

Her ses den ultra tynde spids med top aktion, så du rigtig kan se hvad der sker forenden af linen. Klart en favorit stang til de danske ørredsøer og ja sikkert også light range efter aborre osv. 

Ebisu Gold fiskestang

Her kan man mere tydeligt se hvordan stangen reagere under press. Der er stadig rygrad, men også masser af flex! Så vil du have en fed stang, som kan flexe uden at det bliver en kogt sphagetti pind, så er Ebisu Gold et super alternativ. Der findes også en billigere udgave som hedder Ebisu Violet, med koreanske SIC øjer og Eva håndtag. Både japansk og koreansk er top-kvalitet inden for fiskebranchen. 

Aspen Stake
Lækker budget stang, som både kan bruges til micro blink og gummidyr!

Aspen Stake er et lækkert alternativ til en lidt billigere fiskestang fra Crazy Fish. Den er super let og fisker super med både blink eller små gummidyr. En af mine nye favoritter!  

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold