Søg

Nye micro blink fra Crazy Fish

Blink fra crazy fish

Blink fra Crazy Fish er nyt på det danske marked. Disse kvalitets blink kommer til at give konkurrenterne kamp til stregen. AKKOI har allerede taget en kæmpe bid af kagen og nu kommer Spanske Crazy Fish for også at nappe en bid. To mærker der bliver et must i grejkassen hvis du ikke allerede har dem! 

blink fra crazy Fish
FOTO: Michael Jensen (https://www.behance.net/Mickey_Beast)

Kvalitets mærkerne rykker frem! - Blink fra Crazy Fish

Det danske grejmarked er i konstant udvikling og flere og flere mærker er kommet til. Yarie, Rapture, Illex, Gunki, FTM, Paladin osv, men mange er også forsvundet igen. Folk vil have kvalitet og dette ses også tydeligt i landets butikker. Mærker som Hansen er kommet tilbage i gamet og ikke mindst AKKOI, som har været en af de meste solgte brands i slut 2018 og 2019. Nu kommer der endnu et brand. Crazy Fish har en kæmpe blink serie fra tunge 9 grams blink ned til 0,9 grams blink. Alle udstyret med MEITO kroge fremstillet i Japan!  

Blink fra Crazy Fish
Foto: Michael Jensen

Microblink og blink boomer frem! - Blink bliver det nye i 2019

Spinneren er en god gammel klassiker og vil nok aldrig forsvinde, men besværligheden om at få bladet til at rotere, får mange til at sortere dem fra. Gennemløbere har været det nye de sidste par år, men er også ved at finde et stabil plato. Mange syntes det er alt for bøvlet at skulle rigge om med disse gemmenløbsblink. Gennemløberen er stadig meget populær, men er kommet i skarp konkurrence med disse nye super blink som popper op rundt omkring. Simpelt fordi blinkene er nemmere at fiske med og koster ikke lige så meget, som de hypede gennemløbere.  

super blink til put and take
Foto: Michael Jensen

Lækre blink fra Crazy Fish

Som nævnt kommer alle blinken fra Crazy Fish med kvalitets MEITO kroge fremstillet i Japan! Ser man deres udvalg kommer der også rigtig mange fede farver og nogle skal nok blive sommerens storfanger, det er blot at finde ud af hvilket det bliver, for der er mange. Er man ikke til tradionelt UL med de helt lette blink kommer Crazy Fish også med lidt tungere versioner, endda helt op til 9 gram. Hvorvidt om disse også kommer i butikkerne må tiden vise. Jeg var heldig, sammen med et par andre at låne et par test blink inden sæsonen startede og må sige jeg er overrasket!

blink til put and take
Se lige de farver! Vinterørrederne var vilde med dem! (Foto: Michael Jensen)

Jeg glæder mig til at de kommer i butikkerne og disse blink kommer trofast til at sidde i samme spoon-wallet som mine AKKOI blink. Jeg vil ikke gå ned på kvaliteten. Har før fisket for andre mærker hvor krogene simpelthen var af dårlig kvalitet eller man endda fik at vide på forhånd at krogene skulle skiftes. 

Enkeltkroge er super effektive MEN...

Nok kommer disse blink med både trekroge i de store modeller og enkeltkroge i de små. Jeg har tit oplevet folk har knækket en enkeltkrog, trods der er tale om et kvalitetsblink. Dette skyldes typisk en forkert indstillet bremse eller at bremsen slet ikke var indstillet. Faktisk møder jeg folk hver gang der aldrig har brugt 30 sekunder på at indstille den. Bremsen skal være mellem og ikke hård. Du øger presset ved at løfte stangen, så er bremsen lidt hård, vil presset stige endnu mere når du også løfter fiskestangen. 

Lema mircoblink fra Crazy Fish

Drop tangen og afkrog med fingerne - Det er også hurtigere!

Har du en gang haft en tang på en af de små tynde syleskarpe enkelt kroge er det slut, nok er de stærke, men du kan ikke mærke den kræft du klemmer krogen med og tænk det er altså kun 1,3mm metal som skal holde til flere kilo. Enkeltkrogen er nem at afkroge med fingerne. Husk at fjerne krogen inden du afliver fisken, ellers risikere du også at ødelægge krogen der. Krogene kan holde til mange fisk, hvis du passer på dem, men husk alt endegrej er brugs-grej. Så giver man 39kr for et blink og fanger 10-15 fisk på samme krog kan man ikke forvente at det bliver ved. Dette gælder alle kroge. Trekroge bliver hurtige sløve og derfor burde de også udskiftes.

Fiskestang fra crazy fish
Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold