Søg

Flydende gummidyr fra Crazy Fish

Aborrefiskeri gummidyr

Flydende gummidyr til predator-fiskeri ---- Nyhed på det danske marked!

Crazy Fish er kommet frem med flydende gummidyr, og nu har de ramt danmark. Om få uger vil disse super agn komme ud til butikkerne. Crazy Fish Danmark  offentligjorde dem selv på messen i Aars i Februar, med en fed serie af UL stænger, som Ebisu Gold og Ebisu Violet, samt et hav af vilde softlures og gummidyr. Sortimentet fra Crazy fish er gigantisk og rummer alt fra mikroblink, jighoveder af tungsten, flydende gummidyr og almindelige synkende gummidyr, samt en masse fisketøj og tilbehør. 

Crazy Fish Danmark
Logo fra Crazy Fish

Syd Europa er længere fremme - Flydende gummidyr

Crazy Fish er spansk og har allerede gjort et stort indtog i europa og rusland! De har haft flydende gummidyr i flere år nu og de har vundet utallige konkurrencer, med disse super agn til aborre og gedder. Her finder du et link til deres katalog, læs dog lige videre inden du forelsker dig i hele kataloget.  

Polaris softlures - Super agnen der kan lokke!

Videoen her over viser den populære Polaris fra Crazy Fish, som snart rammer de danske butikker. Den fåes både i flydende og synkende. Begge slags er super effektive, da selv ved de mindste nøk giver en meget livlig gang i vandet, som de færreste fisk kan stå for! Se lige detaljen med at gummidyret flyder op igen, når der gives line. Dette er super smart. Det er ofte at fisk jo bare følger agnen og stopper op. Fordi gummidyret er flydende, får fisken en ekstra chance for at inhalere det flydende gummidyr. 

softball fra Crazy Fish

Hvordan fisker man med flydende gummidyr?

Jeg var personligt forbi messen og fik købt nogle af disse super fede softlures fra Crazy Fish med hjem. Jeg stødte ind i Dennis Dybdal, som selv var på jagt efter disse super fede agn. Der gik ikke mange dage, før Dennis sendte mig de første billeder af fangst på de flydende gummidyr. Faktisk lyder flere beretninger om at, disse flydende softlures kun har overrasket positivt. Selv på de svære dage, var der gevinst når alt andet havde fejlet! Selv levende agn kunne ikke følge med. 

flydende gummidyr
Her var en af billederne fra jomfru turen med de flydende softlures.

Dennis fortæller at de  er super nemme at fiske med, og kræver ikke de store evner eller bevægelser. Ofte er det de små bevægelser der tricket fiskene til hugget. 

polaris gummidyr
Ormene der flyder er eminente! De står super godt på bunden,og tit lader jeg den bare stå længe samme sted. Det er det typisk en stor fisk der tager den. Folk skal bare være klar over, at de ikke behøver jigge ret meget med dem, men bare små ryk og så lade den stå stille i op til 30 sekunder.
flydende gummidyr
Dennis Dybdal
cheburashka

Opsætning af flydende softlures

De flydende gummidyr kan sættes op på et utal at måder. Det er kun fantasien der sætter grænser for opsætning. Det mest normale er ved brugen af et almindeligt jighoved. Jeg er blevet rigtig glad for bruget af flexheads jig hoveder lavet af tungsten. De giver agnen mere bevægelighed og gør det svære for fisken at vriste sig fri. Man montere en krog i gummidyret og klikker splitten ud af flex head og sætter krogen på splitten og skubber splitten tilbage i tungstenen. Du kan nu binde din linene eller klikke din hægte på. 

cheburashka

Flydende gummidyr fra Crazy Fish kan meget mere end blot fange aborre

Trods den beskedne størrelse på 100mm, som er den største af disse flydende gummidyr, kan de fange meget andet end aborre. Sandart, gedder og ørred er heller ikke kendt for at være kræsne når det kommer til gummidyr. Trods den beskedne størrelse kan de sagtens lokke træge sandart, eller grådige gedder til at hugge. Dette kræver blot man tilpasser sit fiskeri efter dem. Polaris fåes også i mindre størrelser, men en sulten regnbue ørred er ikke tilbageholden. Se bare micetails eller sharktails, som også kan lokke fisk, trods deres store størrelser. Jeg tænker faktisk disse flydende gummidyr har stort potentiale til fiskeri efter havørred eller pighvar, da de kan imitere en fed børsteorm eller tobis, som forsøger sig at grave sig ned! Det er bare at komme igang og prøve sig frem. 

ørred på flydende gummidyr polaris

Crazy Fish har rigtig mange spændende gummidyr på menuen og giver mulighed for mange fiske former, lige fra helt små jigs på 1,5cm til ørred fiskeri, eller med 20cm softlures efter gedder og sandart. Du kan også gå efter aborre på kysten, nemlig havbarsen. Læs mere om fiskeri efter havbars her ( Fiskeri efter havbars og fiskepladser )

flydende gummidyr

Husk og kig på fredningstider og hvornår det er bedst at fiske efter de forskellige arter. Lystfiskerguiden.dk har lavet denne smarte FISKEKALENDER hvor man kan se, hvornår der er størst chance for succes. 

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold