Fiskeguide Service

Som ny service kan fiskeguide nu også tilbydes, her hos Fishmania Denmark. Her på siden finder du information omkring min fiskeguide service og hvem jeg er som person. Du kan finde link til de forskellige fiskeguide services længere nede på siden.

Jeg tilbyder guidet ture til både private og firmaer! Lige fra 1 person til større grupper.  Perfekt til farsdagsgaven, fødselsdagen eller firmaturen. 

Fishmania tilbyder nu også fiskeguide service i Danmark

Fiskeguide

Hvem er jeg?

Navnet er Mads og jeg er 31år gammel. Jeg er bosiddende i Thy og kommer oprindeligt fra Århus. Jeg bor sammen med mine 2 små børn og min kone. 

Jeg har fisket i godt 26 år og har på det sidste været børnecoach, fiskeguide, underviser og hjælper til diverse arrangementer.  Jeg har været teamleder for Magic Trout og er stifter af Fishmania Denmark. Jeg har fisket efter alt hvad der næsten er at finde rundt i Danmark. Lige fra Put and take, Kyst, søer, åer og det åbne hav. 

Jeg er uddannet Social Special Pædagog og har duelighedsbevis og udvidet førstehjælp. Derefter flere kurser, som konflikthåndtering, Skibsrøgdykker, hygiejnebevis og almen førstehjælp. 

Fiskeguide
Foto: Justfishing.dk

Hvorfor vælge mig som fiskeguide?

Med mig som fiskeguide, får i en rolig guide, der ikke dømmer ud fra erfaring eller udstyr. Jeg griber jer der hvor behovet opstår jeg stiller ingen forventninger til jeres kendskab inden for fiskeriet, blot i er villige til at lære. 

Jeg har over 20 års erfaring inden for lystfiskeri og er der i blandt uddannet pædagog. Jeg hjælper jer med opsætninger, udstyr og teknik. Med mig som fiskeguide, får i et indblink i over 20 års erfaring og alt den viden som følger med. Jeg kan være behjælpelig med de fleste former for fiskeri, men mine stærke sider er put and take fiskeri efter ørred og stør og predator fiskeri ude ved de danske ferskvands søer. 

fiskeguide
Foto: Justfishing.dk

Find priser over fiskeguide service her under

Størfiskeri

Priser på Størfiskeri incl guide

Her kan du læse mere om størfiskeri og priser på fiskeguide service

Fiskeguide

Priser på fiskeguide til put and take

Her finder du information og priser på fiskeguide til put and take

Du kan her på siden finde din nærmeste fiskesø, ved at bruge det interaktive kort 

>> Find din sø her <<<

Jeg kan også hjælpe med at vælge sø eller kommer med forslag til tidspunkt, så vi for det bedste ud af turen. Skal du bruge hjælp til indkøb af grej, kan jeg også være behjælpelig med dette. Du kan finde inspiration til nyt fiskegrej ved at følge linket her

5/5
Super service. Jeg fik indfriet 2 af mine ønsker på samme tur. Fangede fisk på UL grej med blink og 1 fisk på bombarda med powerbait
fiskeguide
Brian Pedersen
Arbejder ved KYST
5/5
Mads har nærmest lært mig op fra bunden. Jeg var hurtig til at lære det, og inden længe fangede jeg mine første fisk. Kan kun sige GO her fra. Tak for god service 🙂
fiskeguide
Simon Bangsgaard
Pædagog