Søg

Størguide – Størfiskeri

størfiskeri

Med en størguide kommer i godt fra start til at starte jeres eget fiskeeventyr. Størfiskeri er simpelt, og med den rette guidning står i hurtigt på egne ben.  

størguide
Flot beluga bed på et hair-rig med pop up skalle 🙂

Prøv kræfter med størfiskeriet og book en størguide

Som udgangspunkt kan jeg stå for det hele som grej, sø, agn, og evt. bivi hvis man kun er én person. Ellers kan man selv medbringe telt. Nedenstående priser er for én person. Der gives 50% til yderligere deltagere. Jeg har stænger med hjul og line til anvendelse, og alt hvad der følger med! Jeg står for frisk eller frosne ørred til agn. 

Jeg kører som udgangspunkt i en radius af 150 km frit fra Thisted og tager derefter 2 kr pr. km + evt. broafgift til Sjælland, samt evt. udgift til overnatning. 

Priser på størguide

6 Timers tur                     1200kr

12 Timers tur                   2200kr

24 Timers tur                   3000kr

Alle priser er incl. leje af udstyr, stænger (2-3 stk.), guide, og fiskeri*.

For mere INFO eller BOOKING kan du skrive til mail@fishmania.dk

Perfekt til gave, teambuilding eller lign.

  størfiskeri
  Foto: Justfishing.dk

  * Prisen gælder som udgangspunkt kun i følgende søer: Nees, Ny Thorup, Herning, Roust og Aalsbogaard. Der opkræves tillæg for Bluerock og Sjælland.

  Betaling sker enten via Mobilepay, bankoverførsel, kontant eller på regning. 

  Husk og se denne film - Det er sjovt at fiske stør!

  Hvorfor betale til en fiskeguide? Kendskab til fiskeriet er alfa omega når det kommer til at fange fisk. Lokal kendskab til søerne, omgivelserne og hvad der “plejer” at virker kan være forskellen på en nultur eller en succes oplevelse. En guide kan træde til og hjælpe med opsætninger og forklare anvendelsen af grejet, plus være tilstede for at guide i de fysiske rammer i forhold til teknik, så man ikke laver dyre begynder-fejl.

  Der gives ikke fangst garanti eller tilbage betaling ved udeblivelse. Der forbeholdes retten til at aflyse hvis vejret ikke gør fiskeri muligt og beløbet betales tilbage. 

  Størguide
  Foto: Justfishing.dk
  Søg

  Andre lystfisker artikler

  Populære artikler

  Følg os på Facebook

  Artiklens indhold