Søg

AKKOI Blink – De nye mirco blink

AKKOI

Hvem står bag AKKOI? Hvad vil de? Og hvad kan de? AKKOI blink er helt nyt på det danske marked.

Er dit fiskeri noget møj? Så skift til AKKOI

Sloganet fra AKKOI lyder jo rigtig fint, men er det nu også sandt? Og mere spændende: hvem er de?

“Fredag morgen siger konen, at der ligger en pakke til mig i postkassen. Jeg tænker, at jeg ikke har købt noget. Nede i pakken ligger der nogle blink fra AKKOI”

Hvem er AKKOI?

Jeg tænker bare, at det er fedt med noget nyt grej. Bemærker, at der blot er et poststempel på pakken fra Fyn????!! Jeg åbner min facebook, og der har jeg sørme modtaget en besked fra AKKOI. De skriver, at de kunne se, at jeg var meget aktiv angående fiskeri, og at de ville give mig muligheden for at afprøve deres AKKOI blink. Det siger man selvfølgelig ikke nej til. Jeg spørger, hvad de vil have til gengæld, og svaret er simpelt: INGENTING! Det er jeg jo ikke vant til fra min tid hos Magic trout!

AKKOI
Billedet er taget fra deres facebook. Har spurgt om lov 🙂

De ville blot gerne have min mening om blinkene, helt uden forpligtelser! Hmm – jeg var nu skeptisk, men hva faen. De ville ikke røbe, hvem de var. Siden dette er der sket meget og hvem ellers skulle det være en Mads Stentoft, som fandt AKKOI ( I dag IAM) og slog sig sammen med Dennis og Trine fra Vesthimmerlands put and take. Mads: Jeg gik med den ide og anvende gulddrengs effekten og skabe et hype uden afsender! Det blev den perfekte start! Udtaler Mads Stentoft, som i dag (2021) har solgt sin del fra. 

AKKOI - nej tak til fiske-mafia!

Grunden til, at de ikke vil ud med, hvem der står bag AKKOI, giver god mening. De vil helst undgå den interne fiskekrig, som har været iblandt de førende mærker, og de gider ikke at deres produkt skal personligøres grundet hvem de er. De vil lade kvaliteten sælge. De siger, at det også har bevist sig at være den rigtige løsning. Mere kan jeg ikke få presset ud af dem, og jeg takker for blinkene. 

AKKOI blink
AKKOI blink - Kvalitet vs pris

Indpakningen virker professionel. På pakken står der Mustad krog, så allerede plus point der. Min erfaring med tidligere mærker er klart, at krogene er svage og bøjer eller knækker, men her bliver jeg snydt igen. 

at fange regnbueørred
Ny pr på et AKKOI blink. 8,1kg! Mads Stentoft var manden bag importen af AKKOI. Siden slog han sig sammen med Dennis og Trine fra Vesthimmerland
Holder krogen på AKKOI blink?

Det lykkedes mig at fange en ny pr på hele 8,1kg, uden at krogen bøjede. Faktisk har jeg fået både 3-4-5-6 kilos fisk uden problemer! Jeg vil lige tilføje, at jeg kun bruger fingerne til at fjerne krogen med. Det bruger man altid, når det er en lille tynd enkelt krog. Så hold lige spidstang osv væk, ellers holder de ikke. Det er der ingen kroge der gør. Fjern krogen først, og gok så fisken. Husk også, at ingen blink med enkelt krog kan holde til en stram bremse! Min bremse er altid lidt stram og har før kostet fisk, men ikke på AKKOI blink.

AKKOI blink
Flot fed ørred på AKKOI blink - Model HOBO i farven sort/gul glitter

Krogene er tynde og super skarpe. Lakeringen holder til tæsk! Har ikke flækket lakeringen på et AKKOI blink endnu. Ja, det bedste er nok prisen på de 39kr pr styk. Lignende blink i denne kategori har enten dårlige kroge, eller også har de ingen modhager, hvilken er ubrugeligt i en dansk put and take sø. Selv de dyre blink kan ikke følge med. Hvem gider betale 80kr for et blink med en dårlig krog? 39kr er måske også dyrt, hvis man sammenligner med Bilka, men kvalitet er ikke gratis.  

regnbueørred

De nuværende forhandlere af AKKOI blinket er Kraghs fiskeartikler, der begge har dem i butikken. Mon ikke flere butikker melder sig på, når de opdager potentialet med dette super blink. Rygterne siger i hvert fald, at konkurrenterne er trætte af AKKOI. Måske de føler sig truet, hvilket jeg tænker, at der også er grund til. 

Top karakter til AKKOI blink

Jeg kan ikke komme uden om at give disse  AKKOI blink topkarakter på både pris og kvalitet. En klar favorit i grejboksen! En bonus er deres ret så fede slogan samt deres navnevalg til blinkene. 

Munkbro fiskesø
En tur til Munkbro gav 5 flotte fisk på AKKOI blink
Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold