Søg

Ny blyfri Tasmaniaen Devil! Den Tasmanske djævel er tilbage!

Tasmaniaen Devil blink tasmansk djævel

Ny Blyfri Tasmaniaen Devil blink er tilbage!

En ny forbedret tasmansk Djævel er tilbage. Efter mange års fravær, kan de fleste havørred og put and take fiske, godt begynde ar ryste i deres finner! Tasmaniaen Devil blinket er tilbage i en blyfri udgave, som mindst er ligeså giftig til at fange fisk, som dens forgænger. 

Reklame

Tasimaniaen Devil - Tasmanske Djævel comeback!

Den lille nye Tasmanske Djævel ved første øjekast ud til at være identiske med sin blyholdige forgænger, men nu kommer der en mere miljøvenlig udgave af den såkaldte Tasmaniaen Devil blinket. Det lille flakkende super blink er det en af de mest anerkendte blink i 90ér og 00érne. Det var næsten alle, som fiskede i put and take den gang, som havde hørt om blinket man kaldte den Tasmanske Djævel., som virksomheden laver. Billy Parsons, General Manager hos JM Gillies, som markedsfører Tasmanian Devil over hele verden, sagde: “Da efterspørgsel og love ændrede sig i Europa, fik det R&D-teamet til at gå på arbejde og forsøge at tilbyde et alternativ til at lede. Mere end tre år senere er jagten slut, og en kerneafløser er klar til produktion under stor international interesse. Det betyder nu at Danmark nu igen kan få fingre i dette lækre blink. Her i Danmark har vi ikke været i stand til at bruge eller købe Tasmaniaen Devil blinket, da det tidligere indeholdte bly. Det var og er ulovligt for butikkerne at sælge disse blyholdige blink, men snart er der en blyfri version på hylderne i de danske fiskegrejsbutikker.

Her samler vi de nyeste forhandlere af Tasmaniaen Deveil blinket

Så snart butikkerne for disse Tasmanske Djævel blink på hylderne vil du kunne finde butikkerne her under og vi finder et udpluk af de mest populære farver! 

Fluer logo tilpasset
Gå til butik
lystfisk.dk
Gå til butik
fiskegrej.dk tilbud
Gå til butik
Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold