Søg

Pimp dit blink med en Spoon-booster!

spoon-booster

Spoon-booster er ret nyt og ikke særlig udbredt til fiskeri med blink, ved de danske put and take søer, men de har været fremme i udlandet i mange år. Kun få inkarneret gummidyrsfiskere har delt ud af denne viden.

Hvad er en Spoon-booster?

En Spoon-booster er et gummidyr eller også kaldet softbait, som man sætter på krogen efter sit blink.  Den anvendes til at tilføje flere eller mindre bevægelser på blinket, alt efter hvilket slags man bruger og på hvilket blink. Micro blink med enkeltkrog fungere klart bedst med spoon-booster. 

spoon-booster
Her ses de berygtede AKKOI blink med en AKKOI Spoon-booster på! Også kaldet Pulse. Se hvordan den sidder på krogen.

Micro Blink brager frem på det danske marked!

Fiskeri med micro blink har virkelig bidt sig fast rundt ved de danske søer. Simpelheden og effektiviteten lokker mange til at anvende disse små ørred-dræbende blink. I udlandet har gennemløberne aldrig rigtig slået igennem, men det har  fiskeri med micro blink. Disse små blink er nemlig nemme at fiske med og der kan hurtigt skiftes agn. Nu kommer spoon-boosters også til Danmark, eller de har været her i lang tid, men det er først nu folk ser det kæmpe potentiale!

Spoon booster put and take ørred
En håndfuld flotte ørred kunne ikke stå for en micro blink, med spoon-booster

Det ekstra pift!

Nogle gange skal der bare noget ekstra til at lokke de dovne put and take fisk til hug, og hvilken bedre medicin end et lækker vuggende gummidyr fisket efter et flaxende UL blink. Det er en simpel kombi, som kan giver dig mange flere muligheder. Bland dem på kryds og tværs indtil du finder det helt perfekte setup til dit fiskeri. Du kan endda booste gummidyrene med hvidløgsspray eller lign, men ikke nødvendigt, for det kan sagtens fange fisk uden!  Nogle gange giver blinket bare ikke nok. 

fiskesøer
Blinket for helt nyt liv og se de lækre kombinationer!

De små orme vrikker, som en lille lækker orm, fra side til side takket være blinkets vuggende gang! Du vil ofte opleve fiskene simpelthen vil flå gummidyret af i ren arrigskab! Men de kommer tit tilbage for en ekstra bid! Det er kun fantasien som sætter grænser for hvordan du vil booste dit blink og med hvilke gummidyr. Det er dog klart de aflange, som giver den vildelse gang i vandet, men prøv dig frem. Gummidyret skal også helst vær afstemt med blinkets størrelse. Det hjælper ikke med 10cm gummidyr efter 2 cm blink, eller måske gør det? Det har jeg faktisk ikke prøvet, men ca samme længde som blinket plus og minus virker rigtig fint. Du kan finde et hav af forskellige spoon boostere  HER! <<<

Spoon-booster
Kombiner dem på kryds og tværs!

Hvad skal man vælge?

Der findes rigtig mange forskelige slags og farver, men start ud med at købe nogle forskellige så du har nogle kontraster eller farver som matcher dine blink. Ofte er mørke farver gode til klarvandet søer og lysefarver gode til uklare søer, eller overskyet dage. Prøv dig frem. Både AKKOI, Mt , Illex og Crazy Fish har alle nogle fede spoon Boosters. Jeg har mest held med Crazy Fish (Polaris), Akkoi(Pulse) og de gamle B-maggots i grøn/hvid men prøv dig frem. 

polaris

Husk at når du fisker med små micro blink skal du spinne langsomt ind og gerne et spin stop eller 2, men kodeordet er altså LANGSOM! Blink med enkelt krog sidder sjælden fast i bunden!  Husk at det vigtigste er at afsøge søen indtil du finder et sted med aktivitet og så tro på dig selv og skift, skift og skift! Find et stort udvalg af Micro blink her under.

Spoon-booster
Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold