Søg

På med sydvesten – Find de bedste spillemaskiner med fiskeri-tema her!

Sponsoreret indhold

I denne artikel får du et par forslag til spillemaskiner med fiskeri-tema, som lader dig kaste snøren ud efter gevinster i både en almindelig fiskesø og i hajfyldte farvande! Se de bedste fiskeri slots her. 

 

Lystfiskeri er yndet tidsfordriv for millioner af mennesker over hele verden. Kombinationen af frisk luft, afslapning og muligheden for at hive en fed torsk i land er da også tiltrækkede, synes du ikke?

Dette har selvsagt smidt af på markedet for spillemaskiner, der sjældent lader en chance gå fra sig for at smide nye slots på markedet, der kan tiltrække en særlig fanskare. Derfor er der massevis af spillemaskiner derude med fiskeri-tema, som vi her har samlet et par af de bedste af, så du ikke selv behøver at lede.

Go Fish!

 

En af de nyeste spillemaskiner med fisketema på markedet er Go Fish! fra Inspired, der blandt andet byder på en herlig ny funktion, hvor du skal spinne et hjul for at hive de store gevinster i land – bogstaveligt talt!

Grafikken er selvfølgelig i havblåt tema, med søde fisk, aggressive hajer og sagte flydende gobler, der driver rundt på de 5×4 hjul. Wild-symbolet er den svulmende kuglefisk, mens der med jævne mellemrum vil flyde en glad hval ind foran eller bagved hjulene og lave et slag med halen, der vil skabe en hvirvelstrøm og dermed en helt ny kombination på hjulene. 

 

Med 1024 forskellige måder at opnå en gevinst på samt en udbetalingsprocent på omkring 95% er der gode chancer for at få dig en god fangst på denne spritnye online slot. 

 

Big Bass Bonanza

 

I Big Bass Bonanza fra Pragmatic Play skal du, som navnet nok antyder, forsøge at hive de velsmagende aborrer i land for at opnå gevinst. Spillemaskinen byder på 5×3 hjul, hvor du skal forsøge at ramme Fiskeren, der er det eneste symbol, der kan hive fiskesymboler ind på hjulene.

 

Der findes en såkaldt Dynamite funktion, hvor du skifter din fiskestang ud med den noget mere usportslige Dynamit-stang, der bringer alle fiskene op til overfladen. Det vil her sige, at den omdanner tilfældige symboler til Fisk, og dermed øger din mulighed for at lande en større gevinst. 

 

Big Bass Bonanza har en ganske høj udbetalingsprocent på 96.71 %, hvilket vil sige, at der her er rigtigt gode chancer for at kunne hive gevinster ud af automaten, selvom de relativt sjældent er oppe i de højere luftlag.

 

Hvis du er glad for Big Bass Bonanza, så kan vi i øvrigt også varmt anbefale det meget lignende spil Sweet Bonanza, der også er skabt af Pragmatic Play, og som sender dig ud på jagt efter alverdens lækkerier! Begge disse spilleautomater har været store succeser verden over.

 

Shark Meet

 

“Haj haj, hvad hedder du, haj?”, sagde den ene haj til den anden! Således introduceres du også for flere slags farlige bæster i Shark Meet fra Booming Games, der byder på 4×4 hjul med gevinstlinjer på både vandret og lodret led. 

 

Du skal her dykke efter guld i hajfyldt farvande, med selskab af både havets bæster samt en u-båd. Og selvom du også kan rende ind i en venligtsindet kuglefisk, mens du undersøger havbunden for guld og andre gevinster, så er det bestemt dem med spidse tænder, der er flest af i denne slot. 

 

Hvis du støder ind den spøjse hammerhaj på tre hjul eller mere, så får du 10 gratis spins. Hvis du møder en hvidhaj (er det vist?) med et imponerende tandsæt i munden, så udgør denne wild-symbolet.

 

Shark Meet har en tilbagebetalingsprocent på 94.92 %, så der er fine chancer for at lande en bidsk gevinst på de 16 betalingslinjer.

 

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold