Søg

OGP Bulldog – Stor guide- Vælg den rigtige Bulldog

OGP Bulldog mini blink tilbud

Hvad er OGP Bulldog og Bulldog mini

OGP Bulldog er nyeste skud på stammen fra Viking Lures. Viking Lures er også brandet bag endegrej som gennemløberen præsten og det populære blink til put and take Fidusen. OGP Bulldog er et effektivt blink til fiskeri i put and take, men kan bestemt også trylle på kysten efter havørred. 

OGP Bulldog fra Viking Lures er et langtkastende miniblink der uden problemer kan få selv den trægeste ørred i hugget! Som nævnt er det  uanset om vi taler P&T, havørred på kysten eller en vaske ægte fjordørred. OGP Bulldog blinket kan fiskes i dybden, med langsom indspinning, eller med højere hastighed på lavt vand (Guf for sultne havørred).

OGP Bulldog blink varianter

Bukkldog blinket kommer i hele 3 varianter og et hav af forskellige farver. Man kan købe Bulldog fra 4 gram, som også hedder Bulldog Mini. Udover Bulldog mini er der den almindelige Bulldog på 7 gram og en lidt tungere version på 10gram. 

OGP Bulldog mini

Bulldog Mini er et super fedt micro blink, som kan være super effektivt i put and take efter både sommer og vinter træge ørred. Bulldog mini kan fiskes utur langsomt og har en semi agressiv vuggende gang i vandet. Den smarte udformning gør blinket nemt at kaste med trods der er tale om et microblink på kun 4 gram.  

Bulldog blink OGP
Casper Larsen med en stor regnbueørred fanget på OGP Bulldog

OGP Bulldog 7 gram

Bulldog 7 grams var den første udgave der kom sammen med bulldog 10 gram. Bulldog på 7 gram er stadig skabt til put and take og let UL fiskeri på kysten. De 7 gram er en god universal vægtklasse til fiskeri i put and take. Ser man andre storfangende blink, som både Jack Rapid Stripper blinket og den konkurrencevindende gennemløber Præsten Classic , som også vejer 7gram skal man ikke undervurdere denne vægtklasse. Trods tiden læner sig mod micro små blink og UL fiskeri ikke kan blive UL nok, så er der dage hvor de tungere endegrej bare fanger bedre! Fordelen kommer når fiskene søger længere ned i vandsøjlen og de små microblink har svært ved at nå bunden. De tungere blink kommer nemlig helt ned og har en mere sløv vuggende gang i vandet, som sender opgivende signaler, der trigger den sultne ørred. 

OGP Bulldog 10gram

Bulldog 10gram er den tungeste i bulldog kategorien. Blinket er dog stadig brugbart til put and take fiskeri. Skal du fiske i søer der er dybere end 4meter kan man med fordel anvende en OGP Bulldog 10grams blink eller en tungere gennemløber. De 10gram gør det også godt på kysten, da formen på blinket tillader en enorm kaste længde. Den kompakte krop skyder som en pil gennem luften. 

Find forhandler af OGP Bulldog blink her under

korsholm
OGP Bulldog fra 55,-
lystfisk.dk
OGP BUlldog fra 55,-
Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold