Søg

Magic Trout

Søg

Magic Trout er et udstikker brand af den store Amerikanske gigant Zebco. Magic trout også kendt tidligere som Quantum er en del af en række af små under brands fra Zebco. Zebco indeholder blandt andet brands som Browning, Radical, Qantum, Rihno, Mr pike og Quantum.

Magic trout er en ny spiller og kom på markedet under navnet Quantum for nogle få år siden. Her gik de fra nyankommende til en af de mest sælgende brands i DK. Denne succes varede dog kun kortvarigt, da flere giganter som TFT og FTM kom med ind med mere konkurrence dygtige priser. I dag ligger de tæt af hinanden med produkter.

Quantum magic trout er blandt andet kendt for deres pulse fiskestang, som var en af de bedste fiskestænger til bombarda fiskeri, dog blev navnet lavet om da den Amerikanske Producent Berkley allerede havde en fiskestang som også hed pulse. Quantum skiftede navn til magic trout og ændrede designet og navnet på fiskestangen til Magic trout impulsive. Hvis du er heldig kan du stadig finde nogle af de gamle gode pulse fiskestænger og ellers så se listen over de bedste fiskestænger til bombardafiskeri her.

Magic trout forsøgte sig også med en ny form for Powerbait, som de døbte Magic Troutbait, der desværre var alt for hårdt og syntetisk.

Her kan du læse om flere produkter fra Magic trout og om Quantum Magic trout generelt.

Læs her om de forskellige produkter fra Magic Trout