Søg

Kystfiskeri

Søg

Kystfiskeri efter havørred, havbars, hornfisk og makrel

Alt om kystfiskeri – Her kan du finde en masse artikler om kystfiskeri. Danmark rummer over 5000km kystlinje og lystfiskeri langs de danske kyster, fjorde og havne er meget populært. En at de mest omtalte trofæfisk er havørred.

Kystfiskeri efter havørred

Havørreden kræver erfaring, blod, sved og tåre. Det er ikke en fisk som man bare går ud og fanger.
Er du til fiskeri efter havørred i fjorden kan du her finde et udvalg af de bedste fiskepladser til fiskeri efter havørred. Se kortet over de bedste fiskepladser over Mariagerfjord, IseFjord, Odensefjord og havørred i Limfjorden.
Find din nærmeste fiskeplads og læs beskrivelsen og se hvilket fiskegrej, som er bedst til fiskeri i fjorden efter havørred.

Er du mere til fiskeri efter havørred på den åbnekyst, så kan fu finde kort over de bedste fiskepladser over Djursland, Samsø eller vinterfiskeri efter havørred.

Fiskeri efter Havbars

Vestkystens vilde vesten byder på Havbars og den super stærke fighter kan drive en hver lystfisker tosset. Forholdene til fiskeri efter havbars kan være perfekte, men ingen havbars at finde og omvendt kan de hugge uden varsel i et oprustet hav. Tidevands ulven er til tider svær og lunefuld, men her på siden finder du det mest populære fiskepladser, som beskriver det bedste fiskesteder efter Havbars. Se kortet og find en fiskplads.

Fiskeri efter hornfisk

Hvert forår kommer der en invasion af hornfisk tæt ved de danske kyster og fjorde. Det er ikke kun havørred , som lure i Limfjorden, men hornfisken fælger silden hele vejen igennem og spreder sig ud i fjorden. Hold øje med fangstrapporterne og find dit nærmeste hot spot til fiskeri efter hornfisk.

Fiskeri efter makrel

Makrellen er en yndet sportsfisk, som er meget sund og er nem at fange. Fralandsvind er en vigtig faktor for at finde og fange makrel. Her kan du finde artikler, som beskriver hvordan man fisker efter makrel og se kort over det bedste fiskepladser til fiskeri efter makrel.