Guld Rekord på UL grejet!

 Guld Rekord på UL grejet!

at være temafisker

Grov Guldørred

guldørred

De Grove Guldørred er ikke altid lige til

Guldjagten i Nees

Guldørred kan kendetegnes ved at være gul, hidsig, doven, synlig og nogle gange direkte umulig! Guldørred kan ofte følges rundt i søen, og alle som den kommer forbi, prøver at fange den –  meeeen de er bare ikke altid nemme.

Svær dag

Fiskeriet var svært og fiskene gad hverken gennemløber, spinner eller blink. Det passive fiskeri gav heller intet, så jeg riggede den nye lille UL Pind op med spinbait. Forfanget bestod af en trepunkts svivel for at holde den rigtige rotation, 50cm 0,18!  flourcarbon, med 2 små stykker 0,3 g splithagl på, og en str 8 enkelt krog. Formede min cheesebait i hænderne til en elefantfod.

Langsom indspinning

Indspinningen foregik yderest langsomt! 2 meter før kanten mærkede jeg et lille bump. Slog bøjlen over og ventede. Der skete bare intet! Rullede ind igen og mærkede med det samme 2 bump igen, hmm. Ventede lidt mere inden jeg strammede linen op! Linen begyndte nu at røre på sig og jeg satte et tilslag! En hårdt-fightende 1,5 kg regnbue havde taget den! “Yes”. Havde spottet et par guldørred, som tøffede rundt, men virkede uinteresseret og dykkede bare når man nærmede sig dem!

Spot er godt

guldørred

Spottede en guld-skygge et stykke ude i søen, og tog chancen. Kastede det lette rig gennem den hårde vind. Agnen landede bare perfekt! Ca 1,5 meter fra fisken, som havde den helt rigtige kurs! Jeg begyndte indspinning mega langsomt, med små hissige stop lige foran ørreden! Fisken fulgte nu baiten, men så dykkede den og forsvandt! Jeg stod nu bare og måbede efter fisken, men slog bøjlen over for en sikkerheds skyld. Stod længe og der skete intet, men fisken kom heller ikke frem. Så efter et par laaange minutter rykkede linen igen svagt på sig og guldørreden kom til syne!

Der var sku bid!

Den havde taget baiten! Pulsen steg lige 200% og knæene rystede. Jeg satte modhugget og fisken svarede ved at stjæle 20-30m line fra hjulet, som skreg derudad! Efter en laaaang og hektisk fight kom den i nettet. Jeg kunne tydeligt se dette var en ny PR! 5.1kg på en tynd UL pind. Læs mere om spotfiskeri HER! 

Tak til Tonny for de flotte fisk inkl kaffen.. Super dag i Loch Nees

Se deres hjemmeside HER!

UL fiskeri
Avatar

Mads Ramshøj Stentoft

1 Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *