Søg

Guide til gode fiskesteder på Vestkysten på fiskeferien

Fiskeri fra oppustelig kajak

Sponseret indlæg

 

Fyld straks bilen op med stænger, madding og waders, når ferien går til den jyske vestkyst. For der er stor mangfoldighed af fiskearter. Kombiner det gerne med sommerhus og få en alletiders ferie med masser af frisk luft, flot natur og afslapning. 

Lystfiskeri er den perfekte måde at opnå kvalitetstid med familien på. Og uanset om du er til blink, flue eller spinde, er der masser af fantastiske steder i vente på Vestkysten. 

Lystfiskeri med base i sommerhus 

Det er ikke nogen dum ide at se nærmere på sommerhusudlejning, da det giver dig mulighed for at opholde dig tæt på gode fiskesteder i længere tid. Samtidig kan du også rykke ud, når forholdene er bedst. 

Kan du godt lide havfiskeri og molefiskeri, kan du med fordel booke et sommerhus i nærheden af Hirtshals i Tornby eller Kjul, hvor der også er gode naturoplevelser i vente. Det er desuden også tæt på Uggerby Å, hvor der kan fanges gedder, ål og havørred. 

Put and take ved Vestkysten 

Bliver det for koldt og for barsk med hav- eller kystfiskeri, er der også mange store fiskeparker langs med den jyske vestkyst. Her kan blandt andet nævnes Blokhus fiskepark, der sammenlagt har 30.000 m2 fiskevand. Der er gode forhold med borde og bænke, så kvalitetstiden også kan nydes med resten af familien med gode madpakker og medbragte tæpper. 

Der er også Løkken Fiskepark, hvor fisk bliver sat ud hver dag i højsæsonen. På grund af dens placering, er den godt i læ for vestenvinden. Den er desuden børnevenlig, ligesom der er mulighed for at købe madding, is, øl og meget andet. 

Mange gode å-systemer 

Vestkysten byder på rigeligt mængder vand og kan blandt andet byde på Uggerby Å, der med sin lange strækning har mange fantastiske fiskepladser at byde på. Men du behøver ikke så langt nordpå, da der også er mange fine åer omkring Ringkøbing Fjord, Vejlby og Lemvig, hvor der også er mange fantastiske sommerhuse at booke sig ind i. 

Der er derfor alletiders mulighed for at planlægge en fiskeferie, der går hele vejen ned langs med Vestkysten, hvis du og familien har mod på det. Kombiner det med de fantastiske naturoplevelser, der ligger rundt omkring og få den bedste og mest perfekte ferie i Danmark.

Husk rigeligt med madding, da der bliver brug for det. 

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold