Grej setup

Fiskegrej setup

Her finder du en masse artikler om hvordan du rigger din fiskestang og de forskellige setups som man kan anvende. 

Bombarda setup

Flydende bombarda rig

Fiskeri med bombarda kan være en svær metode at mestre, men med det rigtige setup til bombarda fiskeri, kan det gøre tingene lidt letter for dig og en masse øvelse. Se hvordan du laver det mest optimeret bombarda setup og hvor effektivt bombardafiskeri kan være. 

Karpefiskeri setup

Karpefiskeri er gennem de seneste år blevet meget mere populært, grundet opmærksomheden på de sociale medier og ikke mindst den fremtonende niche omkring catch and relase, som flere put and take søer har taget tilsig. Dette kommer mest til udtryk omkring deres karpe og stør søer. Her kan du læse om valg af rigtig fiskeudstyr til karpe fiskeri og hvilke karpefiskestang eller karpefiskehjul, man bør vælge. Se de hvordan man fanger en karpe eller en stør.

Fluefiskeri setup

Flue fiskeri kan være yderst fascinerende og spændende, men kræver lidt øvelse. De fleste rammer muren, da de ikke opnår succes. Man opnår sjældent succes med fluefiskeriet hvis man køber de billige sæt i discount kæderne. Med det rigtige sæt er du allerede halvvejs til succes. Læs her hvordan du vælger det rigtige fiskegrej til fluefiskeri og hvordan du laver det rigtige setup. 

Setup til fiskeri med Gummidyr

Fiskeri med gummidyr kan gøre på mange forskellige måder. Her finder du forskellige guides til de rigtige setup til fiskeri med gummidyr. Læs om fiskeri med gummidyr til put and take efter ørred eller Predator fisk, som gedde, aborre eller sandart. 

Setup til fiskeri med blink

At fiske med blink er tæt på noget af det mest enkelte setup til lystfiskeri, da det stort set ikke kræver noget, kun en simpel god knude og du er igang. Man kan efterhånden supplere sit fiskeri med blink, med forfang af flourcarbon eller montere en spoon-booster. Læs mere om fiskeri med blink her. 

Bundfiskeri bedste setup

Bundfiskeri er mest kendt blandt fiskeri i put and take eller på kysten efter fladfisk, med et fladfiskeforfang. Her kan du se et visuelt setup af hvordan man bedst laver et bundrig til bundfiskeri i put and take søen. 

Isfiskeri – sikkert setup til fiskeri under isen

Det er ikke altid den danske vinter tillader at man kan gå på isen, men hvad nu hvis jeg sagde der fandtes en nem og mere sikker metode til at fiske under isen. Se her hvordan man kan lave et setup der gør det muligt at isfisk trods man aldrig skal ud på isen, men kan gøre det sikkert på land. 

powerbait

Form din powerbait – Powerbait guide

Her vises 3 effektive bait-forme: Haletudsen, skruen og elefantfoden. En velformet powerbait fanger flere fisk At forme sin powerbait er noget af en kunstart, men det kan godt betale sig at blive ved med at

Læs mere »
fluefiskeri for begynder

Begynderguide til fluefiskeri

Hvordan kommer jeg igang med fluefiskeri? Er du nybegynder og vil gerne igang med fluefiskeri? Er du på bar bund når det kommer til at købe fiskegrej til fluefiskeri?  Her gennemgår vi både hvilket fiskegrej

Læs mere »
bidmelder til karpefiskeri - bidmelder til størfiskeri bedste

Vælg den bedste bidmelder

Hvilken type bidmelder skal jeg vælge Hvad er en bidmelder? Artiklen her tager dig igennem anvendelsen af forskellige elektroniske bidmeldere, som anvendes til fiskeri.  Er du til passiv fiskeri og gerne vil nyde udelivet uden

Læs mere »
geddefiskeri deadbait gedder rig

Geddefiskeri på bunden med agn fisk

Effektiv vinterfiskeri efter gedder! Artiklen her er udarbejdet i samarbejde med Victor og Lasse fra pike_fishing_denmark. Du kan følge disse inkarneret geddefiskere her under! pike_fishing_denmark Pike fishing in Denmark 🇩🇰 Fiskeriet efter gedder i de

Læs mere »
Søg på fishmania.dk
Følg os her
Seneste artikler
Lystfiskeri direkte i indbakken

Modtag Lystfisker nyheder

Modtag nyheder, guider og gode rabatter

On Trend

Most Popular Stories