Søg

Flydende bombarda

Søg

Bombarda

Bombarda fiskeri er en super effektiv fiskemetode i både put and take søerne og ikke mindst efter havørred på kysten. 

Hvad er bombarda?

Læs hvad bombarda er og hvad man anvender bombarda til lystfiskeri. Kort beskrevet er bombarda en nyere effektiv metode til lystfiskeri. Det er fiskeri med et flåd, dog med et moderniseret flåd til fiskeri. Det så kaldte bombardaflåd er lavet til at bringe mindre agn længere ud eller længere ned i vandsøjlen. 

Hvad er et bombarda flåd?

Her på siden finder du artikler om fiskeri med bombarda flåd. Læs om hvad bombarda er og hvordan man anvender et bombarda flåd. Et bombarda flåd er et flåd som er konstrueret til at være din forlænget arm når det kommer til at føre mindre agn, som fluer, micro blink eller powerbait længere ud i søen eller på kysten. 

Flydende bombarda

Hvad er et flydende bombarda flåd og hvilket fiskeri anvender man det. Det flydende bombarda flåd er primært til fiskeri i put and take efter ørred. Ofte fisker man med powerbait eller anden agn, som kan fiskes passiv. Det flydende bombarda flåd kan også anvendes til fiskeri med blink, spinner eller flue hvis man for eksempel kun ønsker at fiske nær overfladen. Flydende bombarda flåd kommer i mange størrelser og varianter. 

Synkende bombarda 

Hvad er et synkende bombarda flåd og hvordan virker det. Navnet synkende bombarda giver lidt sig selv, men der findes mange nuancer af synkende bombarda flåd. Fisker man på kysten eller fiske dybere i put and take søen, er et synkende bombarda flåd et klassisk valg. Det synkende bombarda flåd trækker agnen længere ned i vandsøjlen og der ved affisker man vand man normalt ikke ville komme i nærheden af. Den synkende bombarda fåes i flere modeller. Men kan købe nogle bombarda flåd som er intermediate, som betyder de næsten svæver i vandet. Man kan også købe nogle bombarda flåd, som synker hurtigt eller langsomt. Valget af dette kommer an på hvad man vil fiske efter og hvad man vil fiske med. 

Bombarda rig

Hvordan binder man et bombarda rig? Her finder du artikler omkring opsætning af de bedste bombarda rig til fiskeri i put and take eller på kysten. Hele ideen med at fiske med et bombarda flåd er man anvende længere forfang end traditionel flåd fiskeri. Derfor påkræves det også fiskestænger, som konkrete bombarda fiskestænger eller fiskestænger, som har en passende længde. Find de visuelle guides til hvordan du nemt laver dit bombarda rig. 

Bombarda put and take 

Fiskeri med bombarda flåd er nok en af de mest effektive fiskemetoder når det kommer til put and take fiskeri. Ikke nok med at man kan anvende de fleste former for agn, så gør præsentationen af agnen også det svære for regnbueørred at regne ud hvad konsekvensen er for at tage agnen. Læs hvordan du laver den bedste bombarda opsætning til fiskeri i put and take og hvilke endegrej, som er gode til fiskeri i put and take.

Bombarda havørred

Bombarda fiskeri på kysten er super effektivt da det tillader at fiske med flue over længere afstande. Læs her hvordan du rigger din synkende bombarda op og gør klar til at fange havørred, makrel eller hornfisk.