Søg

Fisk på bordet

Søg

Opskrifter på fisk fra en rigtig lystfisker. Fisk kan tilberedes på et hav af forskellige måder. Der findes ikke noget bedre end koldrøget  laks eller ørred, på et stykke friskbagt franskbrød, med dilddressing eller rævesovs. Torsk kan både koges, dampes, ryges eller paneres. Få det bedste ud af din frisk fanget fisk og grill en ørred eller makrel frisk fra havet.

Her finder du gode opskrifter på fisk. Siden opdateres løbende med spændende og inspirerede fiskeopskrifter. Læs om, hvordan du kan varmrøge eller koldrøge dine fisk. Lav den bedste ørredsalat eller skindstegt hornfisk på grillen.

Der er en verden til forskel fra at fange og tilberede sin egen fangst til at købe datofisk nede i det lokale supermarked.  Gør noget godt for miljøet og fang din egen aftensmad. Fisk er sundt og er nemt at lave. Ikke nok med det er billigere, så er du også sikker på du altid får frisk fangst fisk, hvis du fanger dem selv. Her på siden får du både en udførlig guide om hvordan du fanger de forskellige fiskearter og hvilket fiskegrej du bør anvende, samt hvordan din frisk fanget fisk skal tilberedes.

Hornfisken er kendt for sine grønne ben, som er nemme at se og ellers kan man bruge en hornfiskejern til at fjerne disse. Hornfisk kan både koges, røges, steges eller grilles og er et perfekt supplement til de danske sommer aftner!

Senere på sommeren kommer makrellen, som er det danske svar på minitun! Den fede fisk indeholde en masse af de sunde omega 3 fedtsyre og er perfekt til at varmrøge op din grill, eller som stegt med masser af urter.

I mange supermarkeder kan man købe laks, som ofte kommer fra havbrug, og de fleste købe disse røget laks, men faktisk, så er ørreden og speciel regnbueørred en yderst overset spisefisk. Regnbueørreden er nok en af de nemmeste ørredarter at fange og har en bedre fedt marmorering end fx laks. Dette gør fiske rigtig god til at varmrøge eller koldrøge. Begge dele kan blive en fortrinlig ørred sommer salat eller som en lækker forret at ørredsalat af koldrøget ørred på et stykke franskbrød eller rugbrød.