Den bedste opskrift på hornfisk, fra en rigtig lystfisker!

Bedste opskrift på hornfisk - Stegt hornfisk - nemt og hurtigt

Hornfisken er en undervurderet spisefisk! Se den lækre opskrift her!

Sådan laver du hornfisk med nye kartofler, spinat, hyld og rabarber

Hornfisk:

Rør mel eller rasp sammen med salt og peber. Skær fiskene i mindre stykker, og vend stykkerne i melet.

Smelt smørret på en pande. Steg fiskestykkerne 3-4 min på hver side, til de grønne ben kan ses i kanterne. Servér straks fiskene sammen med tilbehøret.

Tilbehøret til hornfisken:

Skrub kartoflerne med en børste eller skuresvamp til de er rene, og kog dem i saltet vand ca. 10-15 min. Hak spinaten groft, mad og skær rabarberne i tynde skiver.

Smelt smørret på panden, og kom kartoflerne på sammen med spinaten (obs: bruger du babyspinat eller kørvel, skal det først på panden umiddelbart lige inden servering,  de det ellers klasker den sammen). Sauter retten i 5 min, og kom så rabarberne ved. Rør rundt, og klip evt hyldeblomster ud over panden. Rør kort rundt igen og slut af med lidt groft salt.

bedste opskrift på hornfisk - nemmeste og lækreste opskrift
Lækker opskrift på hornfisk - TIP: Rabarber og hyld er et super godt supliment til retten.

Ingredienser til opskrift med hornfisk

  • 200 g spinat / kørvel 
  • 25 g smør 
  • 2 stængler rabarber 
  • 4 skærme hyldeblomster 
  • salt
  • Hornfisk: 
  • 1 dl rug- eller boghvedemel (evt Panko rasp hvis man vil kræse lidt)
  • 2 tsk salt 
  • 2 tsk groftkværnet peber 
  • 1-2 æg
  • 3-4 hornfiskefileter 
  • smør til stege i.

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold