Søg

Brug signalflag når du sejler

Dette indhold er sponsoreret

Har du sikret dig, at du har de rette flag med ombord, når du drager til sås på din båd? Og ved du, hvad de forskellige flag betyder? Signalflag har nemlig hver deres betydning, og fungerer således ikke kun som pænt udsmykning på din båd. De er derfor gode at have med ombord, da du via disse signalflag kan kommunikere med andre skibe på vandet. Og det er ikke kun herhjemme, signalflagene fungerer – de er hver især markeret med et bogstav eller et tal, som er af international forståelse, så man let kan kommunikere med skibe fra andre lande. Tag et kig forbi marineudstyr.dk, som er en shop med signalflag, så du kan sikre dig de rette flag til din næste sejltur.

Flagpakker med signalflag

Hos marineudstyr.dk kan du vælge imellem et væld af forskellige pakker med signalflag eller sågar også bare flag til at udsmykke din båd med. Du kan både vælge enkelte flag, små pakker med 7 signalflag eller store pakker med op til 40 signalflag i. Det er en rigtig god idé at have disse flag med om bord, da det blandt andet kan symbolisere ting som at man har en dykker i vandet, mand over bord, at man har brug for hjælp, ja og nej. På denne måde kan du på afstand kommunikere med de skibe, som sejler forbi, hvilket er en sikkerhedsmæssig fordel, hvis du eksempelvis har brug for hjælp eller har folk, som bader eller dykker rundt omkring din båd.

Bådflag til din yacht

Såfremt du har en lystbåd, der kan betegnes som dæksbåd eller halvdæksbåd og ikke bruges til erhverv, så må du føre et yachtflag, hvorfor det er oplagt at vælge et flot flag til at pynte din båd med. Her kan du vælge et dansk yachtflag, som er et rød-hvidt splitflag, hvor der i øverste hjørne står Y.F. Dette skal behandles på lige fod med Dannebrog og må pryde bådens flagstang fra solopgang til solnedgang. Disse kan findes i flere størrelser, alt efter hvilken båd de hører til. En hovedregl er dog, at flaget størrelse skal udregnes efter flagstangen, således disse to passer sammen. Flaget skal derfor fylde 2/3 af flagstangen, således at den på intet tidspunkt kan risikerere at ramme vandet. På marineudstyr.dk kan du både finde forskellige yachtflag samt et væld af diverse flagstænger og tilbehør hertil.

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold