Søg

BoneBreaker fiskstang fra Skull Gear

BoneBreaker UL fiskestangen fra Skull Gear

En ny lækker fiskestang fra Skull Gear står til at lande i butikkerne i start 2021. Det er altså lige om lidt og passer med den kan købes inden forårssæsonen går rigtig igang.

De første meldinger lyder på det er en rigtig lækker UL Fiskestang, der har en fin rygrad, så man nemt kan sætte krogen!
 
Fiskestangen er 7,5 fod, så en perfekt kastekankon til put and take eller kort distance på kysten. kastevægten på BobeBreaker fiskestangen lyder fra 1-10 gram, hvilketgør den er perfekt til samtlige blink, gennemløbere og endda små bombardaflåd eller glasflåde/ghosttubes. 

 

Her kan du købe den nye BoneBreaker Fiskestang 2021

Den fede fiskestang BoneBreaker fra Skull Gear er lige på trapperne og her på siden vil der løbende opdateres med hvilke butikker der kommer til at forhandle denne fede Ul fiskestang. 

Præsten Reaper vs BoneBreaker

Først kom Præsten Reaper, som nærmest er udsolgt de fleste steder, dog er der godt nyt. Der kommer nemlig snart en ny lækker fiskestang fra de samme folk som står bag Præsten Reaper. Den Nye BoneBreaker skulle edda ligge i et ret prisvenlig niveau og med en kaste vægt fra 1 til 10gram snakker vi om en alsidig fiskemaskine. Hvis det samme sker for BoneBreaker, som Præsten Reaper gælder det om at være hurtigt ude, hvis man vi gøre brug af sine nye UL fiskestang til den kommende put and take sæson. 

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold