Søg

Top 5 bedste fiskestænger fra Sportex

sportex fiskestang Air spin 2 tilbud

Find de bedste og mest populære fiskestænger fra Sportex

1. Sportex AIR SPIN RS-2 fiskestang

Balanceret, graciøs innovation – det er essensen af den nye Air Spin RS-2 Seatrout!
Kystens konge har i en årrække været Sportex Air Spin Seatrout, men det kan være et opslidende hverv at besidde. Derfor har vi nu fundet en værdig afløser i form af Air Spin RS-2 Seatrout.
Denne stang er alt det, som den afgåede konge er, men innovatørerne hos Sportex har bragt den nytilkomne et skridt videre.
Først og fremmest har den elskede Helicore-klinge fået et løft, da den nu er konstrueret i den bedste kulfiber på markedet – T1100. Der er desuden inkorporeret nanopartikler i klingen for at øge stabiliteten. På den visuelle front har klingen fået et elegant fiskeskæl-mønster, som ikke ses på andre stænger.
 
Aktionen i klingen er middelhurtig, og dermed slægter afløseren den gamle Air Spin på. Dog føles kastet lettere og nærmest svævende med den nye Air Spin RS-2 i hånden.
Hvad angår fittings er kun det bedste godt nok til denne stang. Derfor er den udstyret med Fuji Torzite Titanium øjer, en specialudviklet hjulholder fra Sportex og kork af den bedste kvalitet (6A).
Sidst men ikke mindst skal det fremhæves, at der er indbygget et balanceringssystem (SBS) i bunden af håndtaget. I kraft af dette system er det muligt at tilføje 5, 10 eller 15 gram til bunden af håndtaget for at opnå den perfekte balance mellem stang og hjul.
Hos Sportex Danmark er de dybt imponerede over den nye, opgraderede Air Spin. Deres teamfiskere har allerede landet flere flotte havørreder med den i både Danmark og Sverige, og de er ikke i tvivl: Air Spin RS-2 Seatrout er den nye konge på kysten.
Der findes 3 Air Spin RS-2 Seatrout-modeller til følgende priser:
– 9 fod, 4-18 gram:
– 9 fod, 6-31 gram:
– 10,1 fod, 10-38 gram
Air spin rs-2. Klart den fedeste fiskestang jeg nogensinde har fisket med og har været en del dyre High end fiskestænger i gemmen, men intet slår den nye Sportex Air Spin. Den kaster som ingen anden stang har prøvet og den følingen man har med ens agn gør bare det mindst nap mærkers så tydeligt igemmen klingen ned i håndtaget og dens evne til håndtere fisk store eller små når de skal landes er bare sublim.
sportex fiskestang
Jan Rasmussen
Kystfisker

2. Sportex Curve Spin fiskestang

Curve Spin har top aktion, men fordi den er så tynd i klingen flexer den godt når du har fisk på. Håndtaget er med soft grip i skum, og så har den et fedt design. Hvis vi først kaster et blik på den billige Curve Spin, så må jeg bare konstatere, at man får ufatteligt meget stang for pengene. Aktionen er forholdsvis langsom og dyb, og under kast og tilslag arbejder stangen langt ned i klingen.

“Det kan jeg personligt godt lide, da det giver et mere ‘blødt’ tilslag i kraftigt strømmende vand, og min erfaring er, at det resulterer i flere og bedre krogninger.”

Sportex Curve Spin har desuden en fed mat finish, som giver stangen et mere afdæmpet udseende.

Sportex Curve Spin kommer i længder fra 6 fod og op til 9 fod med flere forskellige klassifikationer. 

3. Sportex Revolt fiskestang

Den nye Revolt ULR 7- 9′ er en klinge ud over det sædvanlige.
Den kaster længere end den konkurrenter og den har backbone nok til at tumle de helt store kyst ørreder, med dens HeptaCore klinge, som er 7 kantet. Denne super gode teknologi sammen med T800 kulfiber  giver den mest optimale hastighed og acceleration. Denne klinge har en masse styrke i reserverne til de lange kast, og rygrad nok til at lande din næste drømme fisk.

4. Sportex Tiboron Rs 3

Klassisk havørredfiskestang og put and take fiskestang med moderne stil.
Traditionelle kvaliteter og innovativt design i ét:
da Sportex kom til at producere disse elskede spinnestænger, var der ikke gået på kompromis med high-end materialer. Sportex behandlede denne allerede succesrige serie med en opgradering med deres højtydende Helicore-klinge lavet af T1100 kulfiber. For en inspirerende overfladefinish kom en modificeret version af fiskeskalateknologien i spil, som findes i deres AIR Spin RS-2-modeller. Håndtagssektionen over FUJI VSS hjulsædet er også lavet af robust letvægts 3K carbon. Virkningen af TiBoron RS-3 er med vilje blevet gjort noget stivere end før, for at imødekomme kravene til moderne lystfiskeri. Og stængerne egner sig naturligvis ideelt til alle, der ønsker at fiske efter havørred, put and take,  gedder og aborrer. Et lækker Spinnestang der kan fåes i både UL fiskestang og helt op til de tungere predator stænger. 

5. Black Arrow Sportex fiskestang

Black Arrow Sportex Spinnestang er perfektion for øjet hver gang.
Enorm fart, præcise lange kast og enorm kraft – denne innovative spinnestang med sit unikke carbon-emne lader intet tilbage at ønske, når du er på jagt efter store havørred, sandart og aborrer. Og det ser også godt ud.

Den fuldt opgraderede Black Arrow stangserie gør et ægte indtryk med sin rene elegance.
Takket være brugen af vores højteknologiske T800 Carbon-emne, med speciel epoxycoating og nanomaterialer, har vi været i stand til at forbedre hastigheden og følsomheden endnu mere sammenlignet med sin forgænger. Desuden er håndtaget blevet forstærket ved hjælp af innovativ 4X Cross-teknologi. Dette giver den nye Black Arrow enorm kraft, når fisken spilles, og bringer selv hårdtkæmpende havørred godt under kontrol. Den øgede nulstillingskapacitet af emnet giver mulighed for lange kast med absolut præcision og uden større indsats.

Ud over de allerede berømte spin- og ultralette modeller er der nu to Musky Baitcast-modeller tilgængelige. Disse er udviklet specielt til behovene for moderne moskus- og geddefiskeri ved hjælp af store lokker. Takket være den kraftige rygrad kan selv store tunge lokker som Bull Dawgs støbes i time efter time. De to nye street fishing-modeller er beregnet til brug i bymiljøer, såsom havne, kanaler, smalle floder og så videre, hvor der ikke er plads til at gå på kompromis.

For bedre håndtering leveres de med et teleskopisk, justerbart baghåndtag. De specielle Uptide-modeller giver mulighed for kontinuerlig handling med uafbrudt kraftoverførsel, når man spiller fisken. Det er den perfekte stang til moderne finesseteknikker, når man går efter ørreder, aborrer og lignende arter.

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold