Søg

15 Bedste bivvy til karpe og størfiskeri i 2024

fisketur telttur bivvy bedste

Hvad er forskellen mellem en bivvy og et telt?

Et telt er primært designet til at sove i. En bivvy er til drive lystfiskeri fra, og det gør en stor forskel i den måde, den er designet og konstrueret på. En bivvy vil typisk have bedre frihøjde, som giver dig mulighed for at sidde lodret i en stol indeni. En bivvy har en bred åbning, hvor der er plads til enten et par lystfiskere, der sidder ved siden af ​​hinanden, eller en enkelt bedchair som man kan sove på. Man kan også købe en 2 mands bivvy, som kan rumme hele to bedchairs. 

Hvorfor hedder det en bivvy

Ordet bioak er fransk og stammer fra det  1800 århundrede schweiz tyske- udtale af beiwacht (bei by, Udkig eller patrulje). Den blev anvendt som et ekstra udkig, der ville blive opretholdt af en militær eller civil styrke for at øge årvågenheden ved en lejr.

camping 691424 1920 Fishmania

Vælg den rigtige bivvy

For at være i stand til at fiske effektivt er det vigtigt, at du er varm, tør og behagelig, når du er ved fiskesøen. Som med alt i livet får du generelt det, du betaler for, billigere bivvys kan holde i årevis, hvis du kun planlægger at fiske den ulige weekend, men hvis du fisker mere regelmæssigt natten over og gennem vintermånederne, rådes du bedre til at investere i den øverste ende af markedet, for at sikre langvarig, pålidelig standard og beskyttelse. 

Indeholder reklame 

Tre bud på en god bivvy

Fox Easy Dome Maxi One Man Bivvy

Fox Easy Dome Maxi 1 Man, der er perfekt til karpefiskere på et langvarigt ophold i banken, tilbyder et klassisk shelter design. Fox Easy Dome kan maxi-versionerne prale af den maksimale mængde af brugbar plads inde i bivvyen. Dimensionerne på Dome maxi er 277 cm L x 227 cm B x 124 cm H. dette er god plads til din sengestol og bagage. Materialet i bivvyen er lavet af 100% polyesterstof, der kan klare 6.000 mm vandsøjletryk, hvilket gør det til et vandtæt shelter, selv til de tungeste danske regnbyer. Når vejret er fugtigt, har bivvy bageste mozzy mesh åbninger til øget luftstrøm samt et fuldt aftageligt frontpanelsystem. Dette slipper luft og lys ind, men holder de grimme insekter ude. Derudover er der et fuldt aftageligt kabinerum i indre mozzy-mesh til en fredelig nats søvn. For dørmuligheder er der igen mozzy mesh, solid eller klar PVC. PVC gør et fantastisk vindue, der lader naturlige lys ind, men holder kold luft og insekter ude. Hvis det ikke var nok, har Fox Easy Dome en nem og hurtig opsætningstid takket være Aero Grade aluminiumsstænger i kvalitet og unikke Fox Snap Lock-albuer. På trods af den lette montering har Fox forberedt huslyet til ekstreme vejrsituationer ved at tilføje integrerede bardun snor samt at spyd til at fastgøre bivvyen i terrænet. Al bivvyen og dens del kan rulles op og opbevares i den medfølgende bærepose, hvilket gør det lettere at fastgøre din barrow.

fiskegrej.dk
Fox Easy Dome 3999,-

Fox R-Series 1 Man XL Khaki Bivvy

Fox R-Series 1 Man XL Khaki Bivvy, 1-mands bivvy har det klassiske design med tre ribben barnevogne og en overdreven top til beskyttelse og har nu yderligere plads og hovedrum skabt af den ekstra høje ramme. Vindfangets støttestænger har en unik drejelig klips til en sikker forbindelse til hovedrammen. Det leveres med et stort mozzy-panel foran og bagpå og en to-vejs åbning med 3 muligheder; mos mos, klart pvc eller fast. Fronten kan rulles tilbage for at skabe et åbent husly, og indersiden har O-ringforbindelser for at tilføje den indre kuppel for øget komfort.

  • Kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm
  • Funktioner O-ringforbindelser indvendigt for at tilføje en indre, mesh dome for øget komfort XL henviser til den ekstra plads og hovedrum skabt af de ekstra høje ramme
  • Justerbare spændestropper
  • Store mozzy-netpaneler foran og bag
  • To-vejs åbnings-stildør med tre dørmuligheder, mozzy mesh, klar PVC og solid
  • Fronten kan rulles tilbage for at skabe et åbent husly
  • To stangholdere placeret foran 
  • Kraftigt gulvpressening og pløkker 
  • Lavet af slidstærkt, åndbart polyester stof
  • Mål: 235 cm dyb x 295 cm bred x 165 cm høj
fiskegrej.dk
Fox R 1 mands Bivvy 2799,-

Fox EOS 2 Mands Bivvy

Fox EOS 2 Man Bivvy giver dig en fuldstændig vejrbestandig beskyttelse til en pris, du har råd til, hvilket gør det til det perfekte shelter til dem, der er nye til at overnatte. Lavet af en to-rib, vognhætte-design, afstivet med fuld rammeunderstøttelse, der vil holde din bivvy stabil i det danske blæse og regnvejr, samtidig sikre, at du forbliver varm og tør uanset hvad vejr prognosen siger. Fox EOS-serien er designet og dedikeret til de aktive karpefiskeres behov og er skabt for at bringe stilfuld kvalitet inden for rækkevidde til enhver sportsfisker. EOS er en række med stilet appel, men alligevel fuldstændig praktisk og fyldt med den modstandsdygtighed, som en lystfiskeri kræver. EOS bivvy er et godt på til den seriøse sportsfisker, der har brug for for at tage deres lystfiskeri til det næste niveau. Et valg af faste eller klare PVC-panelindsatser giver dig mulighed for at tilpasse din bivvy, så den passer til din stil, og blandes ind på alle bredder. En døråbning med 2 vejs-åbning betyder at du kan fortsætte med at fiske, selv når vejret er for vildt til at stille sig ud på bredden. Fronten af ​​bivvyen har to stangfastholdelsesstropper, der sikrer din fiskestang mens du rigger om eller til. Den lette, men alligevel holdbare,  kompakte bivvy har et areal på 275 cm x 300 cm x 150 cm, hvilket gør den praktisk at pakke og tilgængelig for mindre svømme. Denne bivvy, der er præsenteret i klassisk  oliven farve, go har den perfekte størrelse til en lystfisker der er på udkig efter et behageligt, praktisk og overkommeligt shelter.

fiskegrej.dk
FOX EOS 2 mands Bivvy 1899,-

Telt eller Bivvy?

Alt efter hvor meget du fiske og hvad dit behov er, kan man måske nøjes med et godt telt frem for en bivvy. Dog skal man huske at en bivvy er mere robust og modstands dygtig.  Skal du op og have samme komfort og plads som i en bivvy skal du nok kigge efter et stort 4 eller 6 personers telt. Så har du pladsen hvis i er 2 personer med alt jeres grej. 

Søg

Andre lystfisker artikler

Populære artikler

Følg os på Facebook

Artiklens indhold