Søg

AKKOI

Søg

AKKOI blink

AKKOI Reflex er et microblink, der primært anvendes til fiskeri i put and take søer. Blinket kommer med en ultra tynd og skarp enkelt krog, som har svært ved at sætte sig i grøde. Tilgengæld er den super til at kroge fiskene når de hugger. Et must i grejboksen. Akkoi blinket kommer fra 2,3gram til 4,6gram, så du kan fiske med microblink året rundt. Akkoi har været det mest sælgende microblink i 2018 og i 2019. Nok ikke uden grund. Blinkene kommer i 5 forskellige størrelser.
Det mindste blink er Hobo, som vejer 2,3gram. Blinket minder mest om et klassisk put and take blink, men er en del mindre og derved egner sig rigtig godt til fiskeri med bombarda flåd eller et unirig. Disse blink og deres kompakte form gør den nem at kaste med, hvis man anvender lette UL fiskestænger.
Cyclone vejer 2,6gram. Dette blink har en unik form, som gør det laver nogle meget voldsomme rotationer og skaber trygbølger i vandet. Et super valg til sommerfiskeri i de danske ørredsøer.
Legend har en vægt på 3,1gram og minder meget om det tradtionelle blink, men er en del lettere og kan fiskes ultra langsomt.
Akkoi Reflex crystal er en af de mest solgte og mest populære blink til fiskeri i put and take søen. De 3,6gram er et perfekt våben til både til de lette spinne fiskeri eller fiskeri med bombarda.
Det tungeste blink er Element, som vejer 4,2gram og er det perfekte valg til vinterfiskeri i put and take søen, eller hvis det er tale om dybere søer.

Blinkene kommer i over 40 forskellige farver, så der er en farve til alle forhold og smag. Nogle af disse blink kommer også med UV coating eller er selvlysende!
Alle blinkene fra Akkoi er udstyret med en ultra skrap enkelt krog fra Mustad. Disse kroge er blandt de stærkeste enkeltkroge på markedet og med den rette teknik kan du lande selv de største fisk. I 2020 skiftede Akkoi navnet ud med IAM, men blinket består stadig af den samme gode kvalitet og kan ikke sammenlignes med andre billige blink på markedet. Blinket koster kun 39kr og ligger i den billige ende hvis man ser på hvad man får for pengene.